Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαλάνδρι: «Μου έφυγε το κρέας» λέει η γυναίκα που δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο στη μέση του δρόμου

   Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στο Χαλάνδρι όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο περιέγραψε η άτυχη γυναίκα. Όπως είχε αποκαλύψει το ...

  



Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε στο Χαλάνδρι όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο περιέγραψε η άτυχη γυναίκα.

Όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 13 Νοεμβρίου και ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές της γυναίκας. Ένας σκύλος αν και δεσποζόμενος, ξέφυγε από το αφεντικό του και όρμησε στην γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Οι περιγραφές της γυναίκας για αυτά που έζησε προκαλούν σοκ. «Εδώ με δάγκωσε μου το άρπαξε όλο αυτό… εγώ το λίγο που μπόρεσα να δω ήταν ότι είχε φύγει το κρέας και για αυτό πήρε το μόσχευμα από το πόδι» περιγράφει η κ. Ελένη, δείχνοντας τα τραύματά της. «Μου άρπαξε το χέρι και πήγα να τραβηχτώ, να το βγάλω και μου έκανε έτσι με τα δόντια του το σκυλί. Τραβιόμουν τραβιόμουνα εγώ και έπεσα κάτω εκεί που χτύπησα και το γόνατο και κάποια στιγμή το έβγαλα το χέρι» πρόσθεσε, μιλώντας στο STAR.

Η κ. Ελένη ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να ξεχάσει την κόλαση που έζησε μετά την επίθεση του σκύλου. Τα τραύματα της είναι εμφανέστατα, όμως αισθάνεται τυχερή που ζει. «Αισθάνομαι τυχερή που έχω ακόμα το χέρι μου, γιατί η γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσε να ήταν απλά “διακοσμιτικό”»

«Ο σκύλος δεν πρόλαβα να τον κρατήσω το είδε σαν απειλή. Δεν ξέρω τι να σας πω και εγώ δεν ξέρω την ψυχολογία εκείνη την ώρα του αισθάνθηκε σαν απειλή και ρίχτηκε και έπαθα σοκ. Ρίχτηκε στην γυναίκα. Δεν το έχει ξανακάνει για να μπορέσω να σας εξηγήσω τα ανεξήγητα πραγματικά» ανέφερε η ιδιοκτήτρια του σκύλου.
Το χρονικό

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε μία γυναίκα στο Χαλάνδρι όταν δέχτηκε άγρια επίθεση από σκύλο αποκάλυψε το enikos.gr. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 13 Νοεμβρίου και ολόκληρη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο σκύλος αν και δεσποζόμενος, ξέφυγε από το αφεντικό του και όρμησε σε γυναίκα η οποία εκείνη την ώρα περπατούσε στο πεζοδρόμιο, τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και άνθρωποι βγήκαν από τα σπίτια τους προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα, η οποία είχε πέσει στη μέση του δρόμου και αιμορραγούσε.

Ο σκύλος απομακρύνθηκε ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε την τραυματισμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχει ακρωτηριαστεί ενώ όλοι όσοι είδαν την επίθεση ήταν σε κατάσταση σοκ καθώς εάν στη θέση της γυναίκας ήταν κάποιο μικρό παιδί, τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.