Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Μαχαίρωσε αστυνομικό όταν εκείνος πήγε να τον συλλάβει

     Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κοντά στο μάτι από μαχαιριά άνδρα στην πόλη της Κισάμου στα Χανιά της Κρήτης το απόγευμα της Παρασκευής...

    



Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε κοντά στο μάτι από μαχαιριά άνδρα στην πόλη της Κισάμου στα Χανιά της Κρήτης το απόγευμα της Παρασκευής (4/11).

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flashnews.gr, δύο αστυνομικοί είχαν εντολή να συλλάβουν έναν άνδρα για τον οποίο εκκρεμούσε μήνυση από συγγενικό του πρόσωπο για μεταξύ τους διένεξη. Οι δύο αστυνομικοί εντόπισαν τον μεσήλικα άνδρα στο λιμάνι της Κισάμου. Τότε επιχείρησαν να του εξηγήσουν πως έπρεπε να τον συλλάβουν αφού εκκρεμούσε εις βάρος του η διαδικασία του αυτοφώρου.

Αρχικά, ο άνδρας δεν έμοιαζε να αντιστέκεται στις υποδείξεις των αστυνομικών, αλλά ξαφνικά έβγαλε μαχαίρι και τους επιτέθηκε. Κατάφερε, μάλιστα, να τραυματίσει τον έναν αστυνομικό κοντά στο φρύδι και στο μάγουλο και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν έκανε ελιγμό να αποφύγει το μαχαίρι, ενδεχομένως να του προκαλούσε σοβαρό τραυματισμό στο μάτι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο αστυνομικός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά.

Παρόλα αυτά οι δύο άνδρες του ΑΤ Κισάμου κατάφεραν και αφόπλισαν τον άνδρα, για τον οποίο μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα, για τον άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία και τα αδικήματα τα οποία τον βαραίνουν είναι αντίσταση κατά της αρχής, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Πέραν των παραπάνω αδικημάτων ο συγκεκριμένος άνδρας διώκεται και για το αδίκημα που εκκρεμούσε και για το οποίο επρόκειτο να συλληφθεί από τους δύο αστυνομικούς.

Αναμένεται πλέον δικαστική απόφαση για την τιμωρία που ενδέχεται να του επιβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.