Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκοι νεκροί και τραυματίες... Κουρδική Αντεπίθεση! Ρουκέτες έπληξαν το Γκαζιαντέπ της Τουρκίας

Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εκτοξεύτηκαν το Κομπάνι, στη βόρεια Συρία, το οποίο ελέγχεται από την κουρδική στρατιωτική οργάνωση YPG Πέν...





Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι εκτοξεύτηκαν το Κομπάνι, στη βόρεια Συρία, το οποίο ελέγχεται από την κουρδική στρατιωτική οργάνωση YPG

Πέντε ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη βόρεια Συρία σκότωσαν δύο ανθρώπους στην τουρκική επαρχία του Γκαζιαντέπ το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με τον Τούρκο έπαρχο της περιοχής.

Σύμφωνα με το Reuters, από την επίθεση που έπληξε την κωμόπολη Καρκαμίς τραυματίστηκαν έξι άτομα, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας ανέφερε πως «τρεις πολίτες μας έχασαν τη ζωή τους. Ο ένας απ’ αυτούς ήταν ένα παιδί, ένας άλλος ήταν δάσκαλος».

Ο υπουργός Παιδείας Μαχμούτ Οζέρ έκανε από την πλευρά του λόγο για «τρεις νεκρούς και δέκα τραυματίες».

Το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο CNN Turk μετέδωσε ότι οι ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από την περιοχή του Κομπάνι, στη βόρεια Συρία, που ελέγχεται από την κουρδική στρατιωτική οργάνωση YPG. Επίσης τοπικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι χτυπήθηκαν ένα σχολείο, δύο κατοικίες και μια νταλίκα στην περιοχή κοντά στη συρο-τουρκικη μεθόριο του Γκαζιαντέπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.