Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε κώμα ο Ανατόλι Καρπόφ - Διφορούμενες οι εκδοχές για τα αίτια

  Ο Ρώσος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής σκάκι και συγγραφέας Ανατόλι Καρπόφ, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ ο...

 


Ο Ρώσος πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής σκάκι και συγγραφέας Ανατόλι Καρπόφ, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα για να ελέγξουν την κατάστασή του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τρεις είναι οι εκδοχές για το τον έφερε σε αυτήν την κατάσταση.

Σύμφωνα με την κόρη του Σοφία, ο πατέρας της βρέθηκε λιπόθυμος στο σπίτι του, έχοντας χτυπήσει στο σπίτι. Η δεύτερη εκδοχή αναφέρει ότι ο Καρπόφ μέθυσε κοντά στο ρωσικό Κοινοβούλιο και έχασε τις αισθήσεις του υπό την επήρεια αλκοόλ και άλλων ουσιών. Ο Καρπόφ είναι και βουλευτής με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ωστόσο υπάρχει και μια τρίτη εκδοχή από τον επιχειρηματία, Αντρέι Κοβάλεφ, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο θρυλικός Ρώσος σκακιστής δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Η κόρη του και η σύζυγός του διαψεύδουν το ότι δέχθηκε επίθεση, την ώρα που κάποια ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η επίθεση έγινε από Ουκρανούς εξαιτίας της στήριξής του στον Πούτιν, αν και ο ίδιος είχε ισχυριστεί πρόσφατα ότι δεν ψήφισε υπέρ του πολέμου.

Μάλιστα πρόσφατα ανακλήθηκε η ιδιότητά του ως επίτιμου πολίτη της Ουκρανίας (για τον συγκεκριμένο λόγο). Του είχε χορηγηθεί για τη δουλειά που προσέφερε στο Τσερνόμπιλ μετά το πυρηνικό ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.