Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί θα μας έρθουν νύχτα...;;; Άλλα 8 φέρετρα δώρο στην τουρκία από τους Κούρδους στο Βόρειο Ιράκ...!!!

Ενώ το αίμα τρέχει ποτάμι στον πόλεμο Τουρκίας-PKK, ο Ερντογάν βάζει τον σύμμαχο του Περιντσέκ να κάνει έκκληση τάχα στο PKK για αφοπλισμό ...





Ενώ το αίμα τρέχει ποτάμι στον πόλεμο Τουρκίας-PKK, ο Ερντογάν βάζει τον σύμμαχο του Περιντσέκ να κάνει έκκληση τάχα στο PKK για αφοπλισμό λέγοντας τους να ρίξουν τα όπλα των ΗΠΑ-Ισραήλ από τα χέρια τους και να σταματήσει ο σκοτωμός με τους Τούρκους, εφαρμόζοντας προεκλογικά μια "παλιά δοκιμασμένη συνταγή"

Οπόλεμος μεταξύ των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ) και του PKK συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο Β. Ιράκ και στα σύνορα με τις Κουρδικές ΝΑ επαρχίες της Τουρκίας, με τους Τούρκους να πληρώνουν βαρύτατο φόρο αίματος, παρά τα όσα διατυμπανίζουν περί επιτυχιών στις στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγουν εναντίον τους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από ΜΜΕ, "Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιχείρηση κατά του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν στην περιοχή του Κουρδιστάν.

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι οι δύο στρατιώτες υπέκυψαν στα τραύματα που υπέστησαν όταν ανατινάχθηκε εκρηκτικός μηχανισμός που είχαν τοποθετήσει αντάρτες του PKK."

Η παραπάνω είδηση επί της ουσίας αποκαθηλώνει τους τουρκικούς ισχυρισμούς ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της οι οποίες είναι εφοδιασμένες με συστήματα εντοπισμού IED (αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών), αντιμετωπίζουν ευχερώς αυτούς, καταστρέφοντας τους χωρίς οι τελευταίοι να προξενούν απώλειες στο προσωπικό τους.

Αν μάλιστα το παραπάνω το συνδυάσουμε με το γεγονός ότι στις επιχειρήσεις κατά του PKK δεν μετέχουν από πλευράς Τουρκίας κληρωτοί οπλίτες, αλλά μόνιμο προσωπικό και δη των Ειδικών Δυνάμεων, οι παραπάνω απώλειες των Τούρκων, αποτελούν σηματική ένδειξη των δυνατοτήτων τους.

Το ότι οι ΤΕΔ ματώνουν συνεχώς στο Β. Ιράκ από τις συνεχείς επιθέσεις του ΡΚΚ, το παραδέχονται και τα τουρκικά ΜΜΕ.

"Στην εκστρατεία τρομοκρατίας κατά της Τουρκίας για περισσότερα από 35 χρόνια, το PKK που καταγράφεται ως τρομοκρατική οργάνωση από την Τουρκία, τις ΗΠΑ και την ΕΕ ,είναι υπεύθυνο για το θάνατο περισσότερων από 40.000 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών και βρεφών. Το YPG είναι το συριακό παρακλάδι του PKK.", επισημαίνει σε πρόσφατο άρθρο του τουρκικό ΜΜΕ, παραδεχόμενο το στρατιωτικό αδιέξοδο που έχουν οδηγηθεί οι ΤΕΔ και την αδυναμία τους μετά από τόσα πολλά χρόνια να εξολοθρεύσουν το ΡΚΚ.

Επισημαίνεται εδώ για μια ακόμη φορά, ότι οι Τούρκοι επιχειρούν να εξισώσουν τους Σύριους Κούρδους του YPG με το ΡΚΚ, αποκαλώντας τους παρακλάδι αυτού, χαρακτηρίζοντας τους έτσι και αυτούς τρομοκρατική οργάνωση, κάτι για το οποίο δεν συμφωνούν ΗΠΑ-ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.