Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περιοδεία αίσχους Οκτάι στα Κατεχόμενα: Μεταβαίνει στις 8 Νοεμβρίου για «εγκαίνια» και δήθεν επιθεωρήσεις «έργων»

  Σε μία ακόμη απόπειρα δημιουργίας περαιτέρω τετελεσμένων προβαίνει η Αγκυρα. Ο αντιπρόεδρος του καθεστώτος θα επισκεφθεί τα κατεχόμενα τη...

 



Σε μία ακόμη απόπειρα δημιουργίας περαιτέρω τετελεσμένων προβαίνει η Αγκυρα.

Ο αντιπρόεδρος του καθεστώτος θα επισκεφθεί τα κατεχόμενα την επόμενη Τρίτη και θα «επιθεωρήσει» το έργο της ανέγερσης του δήθεν «προεδρικού» συγκροτήματος.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα «Μπούγκιουν Κίμπρις», ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάϊ θα βρίσκεται την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στα κατεχόμενα και θα «επισκεφτεί το εργοτάξιο του («προεδρικού)» συγκροτήματος.

Ο κ. Οκτάϊ θα βρίσκεται στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου το πρωί της Τρίτης και θα επισκεφθεί πρώτα την περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του συγκροτήματος.

Αφού επισκεφτεί το εργοτάξιο, ο κ. Οκτάϊ θα μεταβεί στη Μόρφου όπου θα συναντηθεί με αντιπροσωπείες του «τουρκοκυπριακού συνδέσμου επιχειρηματιών Γυναικών (GİKAD)», του «συνδέσμου επιχειρηματιών γυναικών» και του «συνεταιρισμού Γυναικών».

Μετά τις συναντήσεις, ο κ. Οκτάϊ θα συμμετάσχει σε μια σειρά παρωδιακών εγκαινίων, και θα παραχωρήσει μάλιστα και συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Οκτάϊ θα αποχωρήσει από τα κατεχόμενα μετά το τέλος των επαφών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.