Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσφυγικά Λ.Αλεξάνδρας: 78 συλλήψεις συμμοριτών και 7 τραυματίες αστυνομικοί στην μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

  Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, η οποία άρχισε το πρωί ...

 



Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας, η οποία άρχισε το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, έχουν γίνει 78 συλλήψεις ενώ έχουν τραυματιστεί 7 αστυνομικοί.

Η ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε μετά τη σύλληψη ενός ατόμου που έγινε νωρίς το πρωί, ο οποίος θεωρείται ως ο φερόμενος δράστης της επίθεσης στο κτίριο όπου στεγάζεται το Real Group.

Την επιχείρηση συνδράμουν δυνάμεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας και της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), καθώς και Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Το απόγευμα προκλήθηκε ένταση όταν ομάδες ατόμων ανέβηκαν στην ταράτσα ενός κτιρίου και άρχισαν να πετούν μάρμαρα και πέτρες στους αστυνομικούς, προσπαθώντας να εμποδίσουν την κατάσχεση και μεταφορά του αυτοκινήτου του 27χρονου συλληφθέντα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνομική επιχείρηση στα “Προσφυγικά”

«78 άτομα συνελήφθησαν μετά από ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε πρωινές ώρες σήμερα, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 και ολοκληρώθηκε βραδινές ώρες της ίδιας μέρας, στην περιοχή των Προσφυγικών.

Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω άτομα, μετά τη σύλληψη ατόμου, είχαν ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου και εκτόξευσαν σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων που επιχειρούσαν στο σημείο πλήθος υλικών και αντικειμένων (Σχετ. η από 22-11-2022 Ανακοίνωση). Αποτέλεσμα των έκνομων ενεργειών τους ήταν ο τραυματισμός 7 αστυνομικών, από τους οποίους οι δύο σοβαρά.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξης κοινής ειρήνης, πρόκλησης σωματικής βλάβης από κοινού, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία και σε απόπειρα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και παράβαση των νομοθεσιών για τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα βεγγαλικά.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.