Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός: Πατέρας μικρού παιδιού ο 39χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης – Το θέατρο που έπαιξε

Ραγδαίες εξελίξεις και συνεχείς αποκαλύψεις στην υπόθεση φρίκης από τον Κολωνό. Ποιος είναι ο 39χρονος βιαστής της ανήλικης που συνελήφθη α...





Ραγδαίες εξελίξεις και συνεχείς αποκαλύψεις στην υπόθεση φρίκης από τον Κολωνό. Ποιος είναι ο 39χρονος βιαστής της ανήλικης που συνελήφθη από αστυνομικούς.

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας κατ εξακολούθηση της 12χρονης στον Κολωνό. Οι Αρχές προχώρησαν την Πέμπτη (3/11) στη σύλληψη ακόμη δύο ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο. Από τα 4 εντάλματα εκτελέστηκαν χθες τα δύο. Πρόκειται για έναν 35χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος είναι εισοδηματίας και έναν 39χρονο από το Νέο Ηράκλειο, που εργαζόταν σε υπηρεσία φύλαξης ασφαλείας της περιοχής.

Ο 39χρονος ήταν ένας από τους 16 που τις τελευταίες μέρες πήγαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ να καταθέσουν. Και εκείνος είχε πει, πως πιθανότατα συνομίλησε με την 12χρονη αλλά δεν έκλεισε ποτέ ραντεβού μαζί της. Η κατάθεση της μικρής όμως σε συνδυασμό με τις πληροφορίες και τα στοιχεία των αστυνομικών, έφεραν τη σύλληψή του. Ο 39χρονος κατηγορείται για τον βιασμό του παιδιού και κινδυνεύει με ποινή κάθειρξης άνω των 10 ετών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ένα τάμπλετ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα μνήμης από τα οποία θα προσπαθήσουν να βρουν νέα στοιχεία για την επικοινωνία μέσω διαδικτύου του 39χρονου με το παιδί, ενώ θα εξετάσουν αν ο ίδιος εμπλέκεται και σε άλλες κακοποιήσεις παιδιών. Σημειώνεται πως στο σπίτι του οι αρχές εντόπισαν ένα όπλο και 40 φυσίγγια, τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς είναι υπάλληλος εταιρείας security.

Ο 39χρονος είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού και χωρισμένος. Από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media φαίνεται πως ήταν λάτρης των μηχανών και του κυνηγιού. Ταξίδευε και σε πολλές φωτογραφίες τον βλέπουμε μαζί με σκυλιά, πολλά από τα οποία έπαιρνε μαζί του στο κυνήγι. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνείται τις κατηγορίες.

Την Πέμπτη συνελήφθη επίσης ένας 35χρονος ο οποίος είναι ανεπάγγελτος και δηλώνει εισοδηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μένει στον Κορυδαλλό και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι του 3 υπολογιστές, ένα τάμπλετ και 2 κινητά που θα ελεγχθούν από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας για νέα στοιχεία.

Και οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι βίασαν το παιδί, καθώς τους αναγνώρισε η 12χρονη σε μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεση.
 
Δέκα κατηγορούμενοι συνολικά

Σημειώνεται πως μετά την κατάθεση του παιδιού η αστυνομία εξέδωσε τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης – μεταξύ αυτών και των δύο τελευταίων συλληφθέντων – ενώ είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη των άλλων δύο κατηγορούμενων.

Πλέον οι άνθρωποι που κατηγορούνται για τον βιασμό και την μαστροπεία του 12χρονου κοριτσιού ανέρχονται σε δέκα, μεταξύ αυτών η μητέρα του και ο βιαστής – μαστροπός, Ηλίας Μίχος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.