Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με κλεμμένο εδώ και δυο χρόνια βαν μετέφεραν 375 κιλά κάνναβης στα Ιωάννινα

  Πάνω από δυο χρόνια είχαν στην κατοχή τους ένα βαν που είχαν κλέψει τον Ιούλιο του 2020 από περιοχή της Αττικής τα μέλη κυκλώματος που δρ...

 



Πάνω από δυο χρόνια είχαν στην κατοχή τους ένα βαν που είχαν κλέψει τον Ιούλιο του 2020 από περιοχή της Αττικής τα μέλη κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και την διακίνηση ναρκωτικών στη χώρα και το χρησιμοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης για να μεταφέρουν μεγάλη ποσότητα κάνναβης.



Όμως, η μεταφορά "σκόνταψε" στην περιοχή του Ανατολικού Ζαγορίου, όπου είχε οργανωθεί συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και έστησαν μπλόκο στο ύποπτο βαν το οποίο οδηγούσε ένας αλλοδαπός. Στο εσωτερικό του βρήκαν 85 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 374 κιλών και 850 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό.

Λίγα λεπτά αργότερα, εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με Έλληνα οδηγό, ο οποίος ενεργούσε ως προπομπός για την αποφυγή τυχόν ελέγχων και συνελήφθη. Στην κατοχή των δυο δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, κατασχέθηκαν πέντε κινητά 390 ευρώ και τα δυο οχήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.