Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος για 25χρονη στη Μιχαλακοπούλου από τον «επιδειξία με το λευκό μοτοποδήλατο»

Τον τρόμο έζησε μια 25χρονη στο κέντρο της Αθήνας όταν δέχθηκε την επίθεση ενός επιδειξία με λευκό μοτοποδήλατο, ο οποίος αφού την πλησίασε ...





Τον τρόμο έζησε μια 25χρονη στο κέντρο της Αθήνας όταν δέχθηκε την επίθεση ενός επιδειξία με λευκό μοτοποδήλατο, ο οποίος αφού την πλησίασε και της έκοψε το δρόμο, δίχως ίχνος ντροπής, κατέβασε το παντελόνι του, της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα τα οποία τα θώπευσε και όταν ολοκλήρωσε την αρρωστημένη του πράξη, ανέβηκε στο μηχανάκι και εξαφανίστηκε.

Το πρωτοφανές συμβάν συνέβη μέρα μεσημέρι της Κυριακής στις 15:30. Η νεαρή γυναίκα όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, περπατούσε στην Μιχαλακοπούλου όταν ξαφνικά αισθάνθηκε να την πλησιάζει κάποιος. Γύρισε και είδε έναν περίεργο άντρα οποίος φορούσε φόρμα και επέβαινε σε ένα λευκό με το μοτοποδήλατο. Η κοπέλα δεν έδωσε σημασία και συνέχισε να περπατά. Όμως ο «ανώμαλος με το λευκό μηχανάκι», δεν το έβαλε κάτω.

Την πλησίασε και την επιχείρησε και πάλι να της να της κόψει το δρόμο. Η κοπέλα εξακολουθούσε να περπατάει και ο δράστης κατάφερε τελικά να τη «μπλοκάρει». Η κοπέλα σταμάτησε και τότε ο ίδιος κατέβηκε από το λευκό μοτοποδήλατο, στάθηκε μπροστά της, την κοίταξε στα μάτια και αφού κατέβασε την φόρμα και αρχής να θωπεύει τα γεννητικά του όργανα μπροστά στα έκπληκτα μάτια της. Για λίγα λεπτά και μόλις άντλησε ικανοποίηση και εκτόνωσε τη διαστροφή του, ανέβηκε στο λευκό μοτοποδήλατο και πατώντας γκάζι χάθηκε στα στενά της περιοχής. Η κοπέλα μόλις συνήλθε από το σοκ μετέβη στο τμήμα ασφαλείας Συντάγματος όπου κατήγγειλε το εφιαλτικό περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.