Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Σύροι ξυλοκόπησαν την 20χρονη αδερφή τους για να τους ακολουθήσει στη Γερμανία

Να μεταπείσουν με τη βία την ηλικίας 20 ετών αδελφή τους να τους ακολουθήσει στη Γερμανία φαίνεται ότι ήθελαν οι δύο Σύροι που συνελήφθησαν...





Να μεταπείσουν με τη βία την ηλικίας 20 ετών αδελφή τους να τους ακολουθήσει στη Γερμανία φαίνεται ότι ήθελαν οι δύο Σύροι που συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) στη Θεσσαλονίκη για τον ξυλοδαρμό της νεαρής κοπέλας στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αίτια της επίθεσης ήταν η άρνηση της 20χρονης να ακολουθήσει τα αδέλφια της στη Γερμανία, όπου ζουν εκείνοι, καθώς η ίδια φέρεται να έχει εγκατασταθεί στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο συλληφθέντες με καταγωγή από τη Συρία, ένας 30χρονος και ένας 25χρονος, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης κατηγορούμενοι για ενδοοικογενειακή βία.

Το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ήταν εργαζόμενοι στην Καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης που κάλεσαν περίπου στις 19.30 το απόγευμα της Δευτέρας στο «100» και ανέφεραν ότι δύο αλλοδαποί άντρες ξυλοκοπούν μία γυναίκα, στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ., ωστόσο θύμα και δράστες είχαν αποχωρήσει. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες και ξεκίνησαν άμεσα την διερεύνηση του περιστατικού προκειμένου να διαπιστωθεί περί τίνος πρόκειται. Λίγη ώρα αργότερα οι δύο Σύροι συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.