Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δύο 13χρονοι από τις Σέρρες παγκόσμιοι πρωταθλητές ρομποτικής: «Μας γεμίζουν ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας»

  Είναι ανάμεσα στις αισιόδοξες ειδήσεις που ξεχωρίζουν στην καθημερινή ειδησεογραφία: Δύο 13χρονοι από τις Σέρρες, ο Απόλλωνας Τσελέπης κα...

 



Είναι ανάμεσα στις αισιόδοξες ειδήσεις που ξεχωρίζουν στην καθημερινή ειδησεογραφία: Δύο 13χρονοι από τις Σέρρες, ο Απόλλωνας Τσελέπης και η Δήμητρα Μυλλή, αναδείχθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές ρομποτικής. Κατέκτησαν την πρώτη θέση καινοτομίας και δεξιοτήτων στο ομαδικό νέων στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής IRO 2021 στη Νότια Κορέα.



Οι νέοι αυτοί μαθητές, του τμήματος Αθλητικής Ρομποτικής του «Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός», δημιούργησαν μία πρωτοποριακή «έξυπνη» ζακέτα κοινωνικής επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης. Ο «ΜΓΣ Πανσερραϊκός» είναι ο πρώτος και μοναδικός αθλητικός σύλλογος στην Ελλάδα με τμήμα αθλητικής ρομποτικής, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του δημάρχου Σερρών, Αλέξανδρου Χρυσάφη. Τώρα οι μαθητές θα λάβουν μέρος στον Διεθνή Διαγωνισμό Ρομποτικής στην Ταϊλάνδη, τον Ιανουάριο του 2023.

Όπως έγραψαν με τη σειρά τους οι Υπέροχες Γυναίκες, τα δύο παιδιά διακρίθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες αθλητές από 52 χώρες: «Στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών, όπου εδρεύει ο επίσημος φορέας αθλητών ρομπότ INTESO και δημιουργήθηκε το πρώτο επίσημο τμήμα ρομποτικών αθλημάτων στην Ευρώπη, χτυπάει η καρδιά της ελληνικής αθλητικής ρομποτικής, όπου νέα ταλέντα με επιστημονικά ενδιαφέροντα μας γεμίζουν ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας!».

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις στο Facebook:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.