Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανταπόδοση πυρών από τους Κούρδους! 1 στρατιώτης και 2 αστυνομικοί «εκτός μάχης» από πύραυλο μέσα στην τουρκοκρατία!

Οι Κούρδοι φαίνεται πως έκαναν πραγματικότητα τις απειλές τους και απάντησαν στις αεροπορικές επιδρομές της Τουρκίας στη βορειοανατολική Συ...





Οι Κούρδοι φαίνεται πως έκαναν πραγματικότητα τις απειλές τους και απάντησαν στις αεροπορικές επιδρομές της Τουρκίας στη βορειοανατολική Συρία, εκτοξεύοντας πύραυλο που προσγειώθηκε στην τουρκική επαρχία Κιλίς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 3 άνθρωποι.



Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από συριακό έδαφος και προσγειώθηκε στην Κιλίς, στην επαρχία που βρίσκεται στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

Όπως ανέφερε το Anadolu, ο πύραυλος έπεσε κοντά σε συνοριακό φυλάκιο και από την έκρηξη τραυματίστηκαν 3 άνθρωποι, ένας Τούρκος στρατιώτης και 2 αστυνομικοί. Ωστόσο, δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα σήμερα, οι υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις είπαν πως θα ανταπέδιδαν τα αεροπορικά πλήγματα που εξαπέλυσε η Τουρκία τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (20.11.2022).

«Οι επιθέσεις αυτές από τις τουρκικές κατοχικές δυνάμεις δεν θα μείνουν αναπάντητες», ανέφεραν σε μια ανακοίνωση οι υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) υπό την ηγεσία της πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG) και όπως φαίνεται από αυτά που μεταδίδει το Anadolu, έκαναν πράξη τα λόγια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.