Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκεί και ο παπαΤσαρκνιάς! Κάτοικοι του Μπλαγκόεβγκραντ σε Μίτσκοσκι (VMRO-DPMNE): «Πρόδοτη, Σκουπίδι! Η Μακεδονία είναι βουλγαρική»!

  Λίγη ώρα κράτησε η αντιπαράθεση μπροστά από τον ψευτο-«μακεδονικό» σύλλογο στο Μπλαγκόεβγκραντ, που έγιναν τα εγκαίνια σήμερα. Κάτοικ...

 



Λίγη ώρα κράτησε η αντιπαράθεση μπροστά από τον ψευτο-«μακεδονικό» σύλλογο στο Μπλαγκόεβγκραντ, που έγιναν τα εγκαίνια σήμερα.



Κάτοικοι της πόλης συνάντησαν τον πρόεδρο του αντιπολιτευόμενου κόμματος των Σκοπίων του VMRO-DPMNE, Χρίστιγιαν Μίτσκοσκι μπροστά στο κλαμπ με κραυγές «προδότη, σκουπίδι!» καθώς και «η Μακεδονία είναι Βουλγαρική!», στη συνέχεια φώναζαν «Η Σερβία σε πληρώνει!».

Αυτό συνέβη αμέσως μετά τα εγκαίνια του συλλόγου, όταν οι καλεσμένοι έκαναν πορεία μπροστά από το μνημείο του Ντίμιταρ Μπλαγκόεφ (εξ ου και το όνομα της πόλης) για να καταθέσουν στεφάνια.

Ο ιερέας από την Ελλάδα, Νικόδημος (Τσαρκνιάς), εγκαινίασε το ψευτο-«μακεδονικό» πολιτιστικό σύλλογο «Νίκολα Βαπτσάροφ» στο Μπλαγκόεβγκραντ.



Παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του προέδρου της «Βόρειας Μακεδονίας» – Μίλε Μποσνιάκοφσκι, ο πρόεδρος του αντιπολιτευόμενου κόμματος VMRO-DPMNE Χρίστιγιαν Μίτσκοσκι, ο αρχηγός της άκρας αριστεράς Ντιμίροτ Απάσι , καθώς και βουλευτές από το αλβανικό κοινοβούλιο που ισχυρίζονται ότι είναι εκπρόσωποι των... «Μακεδόνων» στη Βουλγαρία.

Ήδη πριν από ώρες το VMRO άρχισε να συγκεντρώνεται για τη διαμαρτυρία του κοντά στο μνημείο Γκότσε Ντέλτσεφ στο Μπλαγκόεβγκραντ.

Το βουλγαρικό VMRO έστησε μεγάφωνα μπροστά από τον πολιτιστικό σύλλογο και έπαιξε άκρως πατριωτικά τραγούδια που γέμισαν ολόκληρο τον δρόμο.

Οι «Βορειομακεδόνες» (Северномакедонците- Σεβερμακεντόντσιτε) ζήτησαν να χαμηλώσει η μουσική. Για να αποφευχθεί η σύγκρουση, η αστυνομία στήθηκε μπροστά από τα μεγάφωνα.





Antoineta Maskruchka
bl24bl@abv.bg


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.