Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η αγορά ταχύπλοων Viking S-1200 για τους Έλληνες κομάντος προκαλεί τρόμο στους Τούρκους

   Εξοργίζονται οι "γείτονες" ακόμα πιο πολύ με την ενδυνάμωση της νεοσύστατης ελληνικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων αφού την ...

  



Εξοργίζονται οι "γείτονες" ακόμα πιο πολύ με την ενδυνάμωση της νεοσύστατης ελληνικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων αφού την βρουν μπροστά ους σε κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο στο Αιγαίο

Θέμα στον τουρκικό τύπο γίνεται πλέον κάθε ελληνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα, το οποίο οι Τούρκοι δολίως θεωρούν ότι απευθύνεται κατά της χώρας τους, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας και ψυχολογικού πολέμου, ώστε να σταματήσουμε πιθανόν να αγοράζουμε οτιδήποτε ενισχύει την αποτρεπτική μας ισχύ, ενάντιο στον μύθο που “χτίζει” εδώ και χρόνια το καθεστώς Ερντογάν.

Τουρκικά ΜΜΕ, αναφέρθηκαν με επιθετικούς τόνους στο γεγονός "ότι η Ελλάδα θα αγοράσει 41 ταχύπλοα Viking Norsafe S-1200 Armored", αποκλειστικά για την προστασία των νησιών του Αιγαίου από μονάδες ειδικών δυνάμεων του ελληνικού στρατού.

Η Ελλάδα που έχει προκαλέσει μεγάλη ένταση με την Τουρκία λόγω του εξοπλισμού στο Αιγαίο και τη Δυτική Θράκη, αυτή τη φορά αυξάνει τον οπλισμό της στα νησιά του Αιγαίου.

Το Ελληνικό Γενικό Επιτελείο, μαζί με τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικού Εξοπλισμού και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), για την προστασία και τον έλεγχο εκατοντάδων μικρών νησιών, βραχονησίδων και υφάλων στο Αιγαίο Πέλαγος, «VIKING NORSAFE LIFE-SAVING EQUIPMENT HELLAS S.M S.A.», αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα.

Στοχοποιούν και την νεοσύστατη διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων με εμβέλεια τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου

Το έτερο πολύ σοβαρό που προκαλεί εύλογες απορίες για το τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι το επόμενο πιθανό διάστημα, είναι η οργή που δείχνουν με τα προπαγανδιστικά δημοσιεύματα τους, για την ενίσχυση της νεοσύστατης ελληνικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων.

Ο εξοπλισμός των Ελλήνων κομάντος με σύγχρονα οπλικά συστήματα και υλικά αποτελεί για τους Τούρκους “ μαχαιριά στο στομάχι”, ενώ οι ίδιοι την ίδια στιγμή, όχι ενισχύουν τις αντίστοιχες τουρκικές ειδικές δυνάμεις, μεταξύ αυτών και τους περιβόητους “Κροκόδειλους” της Ταξιαρχίας πεζοναυτών που ασκούνται με στόχο ξεκάθαρο την ελληνική επικράτεια, αλλά τους στέλνουν και στα νησιά μας ως “τουρίστες”, για να δουν τους στόχους τους από κοντά σε περίοδο πιθανού ελληνοτουρκικού πολέμου, σύμφωνα με τον Επίτιμο Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκο.

Επισημαίνουμε πάντως ότι όλες οι στρατιωτικές ασκήσεις των Τούρκων πεζοναυτών περιλαμβάνουν “συγκεκαλυμμένα”, το σενάριο κατάληψης ελληνικού νησιού, το οποίο έχει πλέον αποτυπωθεί καλά στο μυαλό όλων των στελεχών του τουρκικού στρατού εδώ και πολλά χρόνια.

Η απύθμενη αλαζονεία μαζί με την νεο-οθωμανική ιδεολογία που διακατέχει δυστυχώς, κάθε βαθμίδα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, σε συνδυασμό με την προπαγάνδα που έχει εξαπολύσει ο τουρκικός τύπος, αποτελεί αποχρώσα ένδειξη ύποπτων σχεδίων της Τουρκίας για το Αιγαίο, και αυτό δεν θα κουραζόμαστε να το λέμε.

Η Άγκυρα δεν έχει κανέναν λόγο να αναφέρεται στον εξοπλισμό των ελληνικών ενόπλων, ή των νησιών μας, που αποτελούν ελληνική επικράτεια, εφόσον η ίδια την έχει αποδεχθεί ρητώς και ανεπιφύλακτα με την συνθήκη της Λωζάννης.

Για αυτό θεωρούμε πως πριν και πάνω από όλα αυτό στο οποίο αποσκοπεί ο Ερντογάν, είναι η παράκαμψη ή ή σιωπηλή ακύρωση αυτής της συνθήκης ( πράγμα αδύνατο), για να επεκτείνει τα σύνορα της Τουρκίας που τόσο επιθυμεί, αφού σε αυτήν αναφέρονται και αυτά ρητά και κατηγορηματικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.