Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θυμάστε την επίθεση στο Κομπανί από το ISIS...;;; Διατάχθηκε από τον Ερντογάν λέει στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους!

Ανώτερο στέλεχος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αποκάλυψε πριν δύο χρόνια ότι η επίθεση της οργάνωσής του στην Κομπάνι τον Σεπτέμβ...



Ανώτερο στέλεχος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) αποκάλυψε πριν δύο χρόνια ότι η επίθεση της οργάνωσής του στην Κομπάνι τον Σεπτέμβριο του 2014 διατάχθηκε από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κι αυτή η αποκάλυψη όπως και πολλές παρόμοιες πέρασαν στα ψιλά και έμειναν ουσιαστικά ανεκμετάλευτες από την Ελλάδα!

Ο Τάχα Αμπντουραχίμ Αμπντουλάχ δήλωσε ότι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος είχε κάνει όλες τις προετοιμασίες για να επιτεθεί στη συριακή πρωτεύουσα Δαμασκό και να την καταλάβει.




Την τελευταία στιγμή όμως ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι άλλαξε τα σχέδια και διέταξε η επίθεση να γίνει στην παραμεθόρια κουρδική πόλη Κομπάνι.

Ο Άμπου Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι πίεσε για την επίθεση στην Κομπάνι.

«Διαφωνήσαμε, αλλά δεν το δέχτηκε. Αργότερα μάθαμε ότι είχε επιμείνει ο Ερντογάν», δήλωσε ο τζιχαντιστής οπλαρχηγός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Yolculuk.

Ο τζιχαντιστής οπλαρχηγός πιάστηκε αιχμάλωτος στις 23 Μαρτίου και κρατείται από τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) και όπως μεταδίδει και το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, φέρεται να κατέθεσε εγγράφως, ως ομολογία, τα παραπάνω.

«Προετοιμαζόμασταν για πόλεμο αλλά στόχος μας δεν ήταν να κινηθούμε προς την Κομπάνι, αλλά προς τη Δαμασκό.

»Ο Μπαγκντάντι ήθελε να επιτεθούμε στην Κομπάνι. Διαφωνήσαμε σε αυτή την απόφασή του. Αλλά αρνήθηκε (να ακούσει).

»Υποστήκαμε βαριές απώλειες στην Κομπάνι.

»Αργότερα μάθαμε ότι ο λόγος που ο Μπαγκντάντι μας έστρεψε προς την Κομπάνι μέσα σε μια νύχτα ήταν εξαιτίας της επιμονής των Τούρκων.

»Οι Τούρκοι ήθελαν να επιτεθούμε στην Κομπάνι. Ο Ερντογάν επέμενε».

Και λέμε εμείς τώρα... Μήπως θα έπρεπε κάποιοι εκεί στο ΥΠΕΞ να συγκεντρώσουν τις δεκάδες ομολογίες των τζιχαντιστών του ΙΣΙΣ για τις σχέσεις τους και την καθοδήγηση τους από την τουρκία και να φτιάξουν μερικούς φακέλους που θα τους μεταφέρουν με καροτσάκι στον πολιτισμένο κόσμο να δουν κι αυτοί τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε...

Όχι πως κάποοιοι δεν το υποψιάζονται αλλά είναι διαφορετικό να τους τρίβεις στην μούρη την πραγματικότητα που δεν θέλουν να χωνέψουν...






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.