Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Υόρκη: Κρητικοπούλες χόρεψαν και τραγούδησαν έξω από το Grand Central Terminal

  Viral έγιναν δύο κοπέλες από την Κρήτη, καθώς χόρεψαν και τραγούδησαν έξω από το Grand Central Terminal της Νέας Υόρκης, με το σχετικό βίν...

 



Viral έγιναν δύο κοπέλες από την Κρήτη, καθώς χόρεψαν και τραγούδησαν έξω από το Grand Central Terminal της Νέας Υόρκης, με το σχετικό βίντεο να κάνει γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το kriti360.gr οι Evangelia και Ερήνη Τορνεσάκη άρχισαν τον Κρητικό χορό τραγουδώντας α καπέλα το κομμάτι «τη μάνα μου την αγαπώ», σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Αμερικής κάνοντας τα βλέμματα όλων να στραφούν πάνω τους.

Η Evangelia υπενθυμίζεται ότι κατάγεται από το Σέλινο, κάνει μεγάλη καριέρα στην Αμερική ενώ διεκδικεί για δεύτερη φορά, να είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision το 2023.

------------------------------------------


Η Ερήνη Τορνεσάκη από την πλευρά της, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο, σπούδασε μουσική στην Αγγλία, ταξίδεψε μέχρι την Αμερική για να ντύσει με τη φωνή της για τρία χρόνια παραστάσεις του Cirque Du Soleil και καθηγήτρια πλέον στο Berklee College of Music στη Βοστώνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.