Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεπόλια- Βιασμός 12χρονης: Ψάχνουν τον «Μιχάλη» και πέντε ακόμη βιαστές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για τη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στη δυσώδη υπόθεση με θύτες παιδεραστές και θύμα έν...





Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για τη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στη δυσώδη υπόθεση με θύτες παιδεραστές και θύμα ένα 12χρονο παιδί στα Σεπόλια

Από τις καταθέσεις που έχουν λάβει οι αστυνομικοί προκύπτει εμπλοκή ενός προσώπου-μυστήριο με το όνομα «Μιχάλης». Ο άντρας αυτός φέρεται να συνόδευε το κορίτσι στα ραντεβού με τους «πελάτες» του Ηλία Μίχου, όταν ο τελευταίος δεν μπορούσε να πάει ο ίδιος.

Η δυσκολία στην έρευνα έγκειται στο γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει εάν το όνομα «Μιχάλης» είναι πραγματικό ή πρόκειται για ψευδώνυμο. Αυτό που προκύπτει πάντως είναι ότι ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε συνεργό.

Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και βρίσκονται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση πέντε «πελατών»-βιαστών από τους συνολικά 10-15 που φέρονται να βίασαν το παιδί.

Παρότι έχουν περάσει 40 ημέρες από τότε που ξεκίνησε η έρευνα, κανείς δεν είναι ακόμα σε θέση να απαντήσει εάν πίσω από τη φρίκη που έζησε η ανήλικη βρίσκεται κύκλωμα παιδόφιλων ή εάν ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε, οργάνωσε και εκτέλεσε το σχέδιό του για να κερδίζει χρήματα και να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.