Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ούτε ο Σεφερλής δεν λέει τέτοια... Τούρκος υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας: Θα φτιάξουμε ένα μοντέλο ανώτερο από το F-16!

  «Δεν με νοιάζει αν υπάρχει αίτημα για F-16 ή όχι, εμείς θα φτιάξουμε ένα μοντέλο ανώτερο από το F-16» δήλωσε χαρακτηριστικά Σε δηλώσε...

 



«Δεν με νοιάζει αν υπάρχει αίτημα για F-16 ή όχι, εμείς θα φτιάξουμε ένα μοντέλο ανώτερο από το F-16» δήλωσε χαρακτηριστικά



Σε δηλώσεις που έκανε ο Τούρκος υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμίρ, ανάμεσα σε άλλα ανέφερε και το εξής :

“Υπάρχει η περίφημη ιστορία με τα F-35 η απομάκρυνση της Τουρκίας από εκείνο το έργο βάσει των δικών τους δηλώσεων έφερε μία επιπλέον επιβάρυνση στο έργο 500-600 εκ. δολαρίων. Παρόλα αυτά απέκλεισαν την Τουρκία από το έργο. Και το έκαναν προβάλλοντας ένα παντελώς γελοίο επιχείρημα. Εμείς δηλώσαμε ότι αυτό ήταν παράνομο και αβάσιμο. Δεν μπορούσαν να μας δώσουν καμία εξήγηση. Ναι δεν θα υπάρξουν f-35 αλλά θα φτιάξουμε εθνικά μαχητικά αεροσκάφη. Δεν με νοιάζει αν υπάρχει αίτημα για F-16 ή όχι, εμείς θα φτιάξουμε ένα μοντέλο ανώτερο από το F-16.

Αν στο τραπέζι της διπλωματίας δεν υπάρχει η σκιά της ισχύος σου, τότε αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχεις στο τραπέζι. Είναι σημαντικό να έχεις δίκιο αλλά χρειάζεται να τίθεται και η δύναμή σου στο τραπέζι. ”


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.