Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το Bloomberg ισχυρίζεται ότι η τουρκία έκανε δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς!

Εμας πάντως για φωτοβολίδα κακής ποιότητας μας φαίνεται και ότι ακριβώς πρέπει για τον "γάμο του καραγκιόζη" του Ερντογάν και των ...




Εμας πάντως για φωτοβολίδα κακής ποιότητας μας φαίνεται και ότι ακριβώς πρέπει για τον "γάμο του καραγκιόζη" του Ερντογάν και των υπολοίπων του...



Μια  ανησυχητική είδηση μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η Τουρκία έκανε σήμερα δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς.

Το Bloomberg επικαλείται δυο διαφορετικές πηγές που έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένη πληροφόρηση και όπως αναφέρει ο βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύθηκε πάνω από την Μαύρη Θάλασσα.

Τοποθετεί το σημείο εκτόξευσης του βαλλιστικού πυραύλου από ένα αεροδρόμιο κοντά στην πόλη του Ρίζε. Η εκτόξευση έγινε σήμερα το πρωί.

------------------------------------------


Σύμφωνα με ανάρτηση πανεπιστημιακού στο twitter, η Τουρκία πλέον με αυτόν τον βαλλιστικό πύραυλο μπορεί να χτυπήσει στόχους και πέραν της Αθήνας και όπως αναφέρει «επιθυμούν πυραύλους ακόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς που θα μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές».




Οι πηγές, που ζήτησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους ανέφεραν ότι ο πύραυλος διένυσε μια απόσταση 561 χιλιομέτρων σε 458 δευτερόλεπτα και κατέπεσε στα ανοικτά της Σινώπης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.