Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πύργος: Ηλικιωμένη έτρεψε σε φυγή επίδοξο ληστή.. Πάλεψε μαζί του και έσπασε το χέρι της!

   Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας του Πύργου συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης (6/10) έναν άνδρα που εισέβαλε σε σπίτι στην περιοχ...

  



Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας του Πύργου συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης (6/10) έναν άνδρα που εισέβαλε σε σπίτι στην περιοχή Πράσινο του δήμου και επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη γυναίκα με σκοπό να την ληστέψει προτού τραπεί σε φυγή.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα patrisnews.gr, o άνδρας που συνελήφθη λίγη ώρα μετά το περιστατικό, μπήκε στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας και με τη χρήση βίας προσπάθησε να της αφαιρέσει πολύτιμα αντικείμενα που είχε στην οικία της.

Η γυναίκα, πάντως, παρά την ηλικία της είχε το σθένος να αντισταθεί και, σύμφωνα με την ίδια πηγή, πάλεψε μαζί του, προτού εκείνος την σπρώξει στο έδαφος με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να υποστεί κάταγμα στο χέρι της.

Ο ημεδαπός άνδρας, ωστόσο, τράπηκε σε φυγή, ενώ η ηλικιωμένη τηλεφώνησε άμεσα στις Αρχές δίνοντας και την περιγραφή του.

------------------------------------------


Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως σε χωράφι της περιοχής και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ν.Μ. Πύργου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την κατάσταση της υγείας της να μην εμπνέει καμία ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.