Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κακοκαιρία στην Κρήτη: Η στιγμή που ο τραγικός σύζυγος βλέπει την γυναίκα του νεκρή και βουτά στη θάλασσα

  Η αγωνιώδης έρευνα για την γυναίκα που αγνοούνταν από χθες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στην Κρήτη είχε δυσάρεστη κατάληξη. Η άτυχη 4...

 



Η αγωνιώδης έρευνα για την γυναίκα που αγνοούνταν από χθες κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στην Κρήτη είχε δυσάρεστη κατάληξη. Η άτυχη 49χρονη εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου νεκρή στη θάλασσα στην Αγία Πελαγία.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος ήταν αυτός που εντόπισε το άψυχο σώμα της να επιπλέει ανάμεσα σε σκουπίδια και φερτά υλικά. Ο κ. Μιχάλης, χωρίς δεύτερη σκέψη, πέταξε τα ρούχα του και βούτηξε στη θάλασσα για να φτάσει κοντά της. Στη συνέχεια σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φώναξε τα συνεργεία των Αρχών.

Φωτογραφία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα τους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ.

------------------------------------------


Η άτυχη γυναίκα μαζί με τον 50χρονο άνδρα, που εντοπίστηκε χθες νεκρός, επέβαιναν στο ίδιο όχημα και δυστυχώς είχαν την ίδια τραγική κατάληξη όταν το ΙΧ παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.