Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχονται εκπλήξεις! Από ποιες χώρες οι Τούρκοι αναγγέλλουν κινήσεις έμμεσης αναγνώρισης του Ψευδοκράτους στην Κύπρο

Θεωρούμε βέβαιο ότι στις 15 Νοεμβρίου θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δυσάρεστες εκπλήξεις στην Κύπρο σε σχέση με το ψευδοκράτος, το μέγεθ...





Θεωρούμε βέβαιο ότι στις 15 Νοεμβρίου θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δυσάρεστες εκπλήξεις στην Κύπρο σε σχέση με το ψευδοκράτος, το μέγεθος των οποίων μπορεί να μην είναι αυτό που ευελπιστούν οι Τούρκοι και οι τουρκοκύπριοι, αλλά ούτε θα είναι μηδενικό ή αμελητέο όπως θα θέλαμε

"Ηαπόφαση που τρέλανε τους Έλληνες! Ο Πρόεδρος Ερντογάν πείστηκε", είναι ο πομπώδης τίτλος άρθρου τουρκικού-Ερντογανικού ΜΜΕ, του οποίου τα κυριότερα σημεία είναι τα ακόλουθα:

"Ο Ελληνοκύπριος υπουργός Εξωτερικών Κασουλίδης είπε ότι με την επιρροή της Τουρκίας, δύο μέλη της ΕΕ θα μπορούσαν να ανοίξουν γραφεία στην ΤΔΒΚ.

Ο Ελληνοκύπριος υπουργός Εξωτερικών Κασουλίδης είπε ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν έπεισε τις δύο χώρες της ΕΕ να ανοίξουν ένα "ιδιωτικό γραφείο" στην ΤΔΒΚ.

Ο Ελληνοκύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Ελληνοκύπριος υπουργός Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης ενημέρωσαν τα μέλη της επιτροπής για την «Τουρκία και τις τελευταίες εξελίξεις» στη συνεδρίαση της Επιτροπής της Ε.Ε.

Σύμφωνα με τα νέα του Κυπριακού Τύπου, ο Κασουλίδης δήλωσε ότι η Τουρκία έχει δώσει όλο της το βάρος στην αναγνώριση της ΤΔΒΚ αυτή την περίοδο και ότι υπάρχει πιθανότητα δύο κράτη μέλη της ΕΕ να ανοίξουν γραφεία στην ΤΔΒΚ, λέγοντας ότι «δεν θα καταφέρνουν να λάβουν αναγνώριση, αλλά αυτός είναι ο στόχος τους».

Ιδιωτικό γραφείο εργασίας

Εκφράζοντας ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν εργάζεται αποτελεσματικά προς αυτή την κατεύθυνση και έπεισε ορισμένες χώρες της ΕΕ, πιθανότατα και τις δύο, να ανοίξουν "γραφεία που θα λειτουργούν βάσει ιδιωτικού δικαίου" στην ΤΔΒΚ, ο Κασουλίδης είπε επίσης ότι "καταγγέλλουν" την Τουρκία σε " κάθε συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΕΕ».

Αύξησε τη δύναμή της

Τονίζοντας ότι η Τουρκία έχει αυξήσει την επιρροή και τη δύναμή της στον κόσμο πετυχαίνοντας να ενεργεί ως μεσολαβητής στο πλαίσιο του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ο Κασουλίδης είπε ότι μια κοινή τουρκική πολιτική δεν μπορεί να ακολουθηθεί στην ΕΕ λόγω των διαφορετικών τάσεων και στάσεων και διάφορα συμφέροντα των μελών της ΕΕ σχετικά με την Τουρκία.

Έρχεται "κίνηση" από τη Ρωσία και από άλλη χώρα

Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Ερσίν Τατάρ, ανακοίνωσε ότι μια ρωσική εταιρεία έκανε αίτηση στη διοίκηση της πολιτικής αεροπορίας για απευθείας πτήσεις προς την ΤΔΒΚ.

Ενώ οι διαπραγματεύσεις για απευθείας πτήση από τη Ρωσία προς την Κύπρο συνεχίζονται ολοταχώς, μια άλλη χώρα ετοιμάζεται για απευθείας πτήση. Ο υπουργός Μεταφορών της ΤΔΒΚ, Καθ. Δρ. Erkan Arıklı, δήλωσε: "Η δουλειά με τη Ρωσία συνεχίζεται με τον ίδιο ρυθμό. Θα έχουμε απευθείας πτήσεις με άλλη χώρα εκτός από τη Ρωσία. Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να δώσουμε καλά νέα στις 15 Νοεμβρίου."


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.