Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεβαστούπολη: Απίστευτο βίντεο από την Ουκρανική επίθεση στον Ρωσικό Στόλο!

Η επίθεση που εκδηλώθηκε στις 29 Οκτωβρίου στον Ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας που βρισκόταν στην Σεβαστούπολη έχει πλέον περάσει στην ισ...





Η επίθεση που εκδηλώθηκε στις 29 Οκτωβρίου στον Ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας που βρισκόταν στην Σεβαστούπολη έχει πλέον περάσει στην ιστορία.

Χθες Σάββατο με βάση τα στοιχεία που αποκάλυπτε ο έγκυρος και έμπειρος ναυτικός αναλυτής H.I. Sutton, η επίθεση είχε γίνει με USV (χωρίς πλήρωμα σκάφος επιφανείας), παρόμοιο ή παρόμοια με εκείνο που είχε εντοπιστεί στις ακτές της Σεβαστούπολης στις 21 Σεπτεμβρίου

Το USV, ένα μικρό σκάφος στο μέγεθος ενός καγιάκ, ήταν αυτό που προκάλεσε τις εκρήξεις στην Σεβαστούπολη. Ή μάλλον περισσότερα του ενός.

Άλλωστε ο «τοποτηρητής» της Ρωσίας και «κυβερνήτης» της περιοχής Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ είχε κάνει λόγο για την «μαζικότερη επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και με τηλεχειριζόμενα οχήματα επιφανείας στα νερά του κόλπου της Σεβαστούπολης».

Η Ρωσία υποστήριξε πως κατέρριψε όλα τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν στην Σεβαστούπολη και «τα περισσότερα» σκάφη επιφανείας, τα περίφημα πλέον USV.

Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται ακριβώς η προσπάθεια της Ρωσίας να καταστρέψει με πυκνούς πυροβολισμούς ένα από αυτά τα σκάφη, το οποίο ελίσσεται κατευθυνόμενο προς ένα πλοίο στην Σεβαστούπολη.

Η εικόνα καταγράφηκε (και μεταδόθηκε) από την ενσωματωμένη κάμερα που φέρει το USV:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.