Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο παραλήρημα Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας: Είναι άσχετη, ξεδιάντροπη και ασυνείδητη - Εκεί ξεγυμνώνουν μετανάστες

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας στον απόηχο της ντροπιαστικής εικόνας με τους 92 μετανάστες που άφησε η Τουρκία στον Έβρο ολόγυμνους, εξαπέλυσ...





Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας στον απόηχο της ντροπιαστικής εικόνας με τους 92 μετανάστες που άφησε η Τουρκία στον Έβρο ολόγυμνους, εξαπέλυσε σήμερα (17.10.2022) ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Από την πρώτη στιγμή που είδε το φως η σοκαριστική φωτογραφία με τους γυμνούς και κακοποιημένους μετανάστες στον Έβρο, η Τουρκία όχι μόνο κάνει το άσπρο μαύρο αλλά ζητάει και τα ρέστα. Το ίδιο έκανε και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, στο νέο του παραλήρημα κατά της Ελλάδας, αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στη χώρα μας, χαρακτηρίζοντάς την άσχετη (!), με επαίσχυντη συμπεριφορά, κατηγορώντας την πως εκείνη ξεγυμνώνει μετανάστες!

«Είναι τόσο άσχετη η Ελλάδα που ακόμη και όταν έχει άδικο, προσπαθεί να δείξει ότι έχει δίκιο. Μόνο η Ελλάδα μπορεί να το κάνει αυτό από ασχετοσύνη», είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε η FRONTEX! «Προσπαθεί να δείξει ότι έχει δίκιο ακόμη και στις πιο άδικες καταστάσεις. Είναι ξεδιάντροπος και ασυνείδητος όποιος το κάνει αυτό, όπως η Ελλάδα» τόνισε ο Τούρκος υπουργός, χαρακτηρίζοντας συνεργούς της καταπίεσης της Ελλάδας τα μέλη της ΕΕ που «πιστεύουν ό,τι λέει».

Οι δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με την ευκαιρία της έναρξης της Συνόδου Τουρκόφωνων Κρατών στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επιτέθηκε στην Ελλάδα και για την κατηγορήσει για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

------------------------------------------


«Μόλις την περασμένη εβδομάδα ανασύραμε δύο σορούς μεταναστών από το Αιγαίο. Εκείνοι (οι Έλληνες) είναι εκείνοι που γυμνώνουν μετανάστες και τους επαναπροωθούν στην Τουρκία. Ορισμένοι είχαν πεθάνει από το κρύο. Δυστυχώς οι χώρες της ΕΕ πιστεύουν ό,τι λέει η Ελλάδα και μια τέτοια χώρα όπως η Ελλάδα εξαπολύει κατηγορίες τέτοιου είδους κατά της Τουρκίας», είπε, επιτιθέμενος και στις χώρες που τάσσονται στο πλευρό της Ελλάδας!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.