Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ψυχάκιας Ερντογάν έπιασε στο στόμα του Αριστοτέλη και Όμηρο! «Σε τρεις ηπείρους και επτά εποχές» τα τουρκικά σύνορα...

«Η Τουρκία δεν αποτελείται από τα σύνορα που εμφανίζονται στους χάρτες», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ακόμη ένα… παραλήρημα αλλαγής της...





«Η Τουρκία δεν αποτελείται από τα σύνορα που εμφανίζονται στους χάρτες», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ακόμη ένα… παραλήρημα αλλαγής της Ιστορίας, οικειοποιούμενος μέχρι και τον Αριστοτέλη με τον Όμηρο! 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για άλλη μια φορά, πήρε την Ιστορία και την έκανε… κουρελόχαρτο, αποκαλύπτοντας ότι τα σύνορα της Τουρκίας που έχει στο μυαλό του, δεν υπάρχουν σε καμία Συνθήκη.

Η Τουρκία δεν αποτελείται από τα σύνορα που εμφανίζονται στους χάρτες, αλλά τα σύνορα της καρδιάς μας έχουν εύρος τριών ηπείρων και επτά εποχών», είπε ο Ερντογάν, που έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «ο Αριστοτέλης και ο Όμηρος και οι πόλεις τους είναι τα ίχνη της ιστορίας μας όπως και της ανθρωπότητας».

«Όπως όλα τα σημεία της Ανατολίας κάθε σημείο των Δαρδανελλίων είναι στολισμένο με τα πολύτιμα ίχνη της ιστορίας της ανθρωπότητας και της ιστορίας μας. Ανάμεσα σε αυτά είναι η πόλη του Αριστοτέλη, η Άσσος και η πόλη του Ομήρου, η Τροία. Η Τουρκία δεν είναι μόνο μια χώρα που αποτελείται από τα σύνορα που εμφανίζονται στους χάρτες.

Τα σύνορα της καρδιάς μας έχουν εύρος, όπως το περιγράφουν οι προγονοί μας ως “τρεις ήπειροι, επτά εποχές”. Oικοδομούμε την μεγάλη και ισχυρή Τουρκία για όλους τους φίλους μας που έχουν στρέψει το βλέμμα και την καρδιά τους σε εμάς, για όλα τα θύματα για όλους τους καταπιεσμένους», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.