Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πεσκόφ : «Λάβαμε μία πολύ θετική απάντηση που δείχνει ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται για την πρότασή μας»

   Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε η τουρκική πλευρά στην πρόταση για ίδρυση κέντρου διανομής ρωσικού φυσικού αερίου στην Τουρκία εκπρόσωπος το...

  



Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε η τουρκική πλευρά στην πρόταση για ίδρυση κέντρου διανομής ρωσικού φυσικού αερίου στην Τουρκία εκπρόσωπος του Kρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε : “Λάβαμε μία πολύ θετική απάντηση που δείχνει ότι ενδιαφέρεται για την πρότασή μας”

Η δήλωση αυτή του Πεσκόφ ακολούθησε το γεγονός ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν μετέφερε προσωπικά την πρόταση για το κέντρο φυσικού αερίου στον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη σημερινή του συνάντηση στην Αστάνα.

Ο Ρώσος ηγέτης δήλωσε ότι πρέπει να κατασκευαστεί ένα νέο σύστημα αγωγών για τη μεταφορά ρωσικού φυσικού αερίου στην Τουρκία και ότι το αέριο που μεταφέρεται στην Τουρκία μέσω αυτής της γραμμής, θα αποστέλλεται σε Ευρωπαϊκές χώρες μέσω ενός κέντρου που θα δημιουργηθεί στη χώρα.

Ο Πούτιν σημείωσε επίσης ότι το εν λόγω κέντρο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και για την τιμολόγηση του ρωσικού φυσικού αερίου.

https://www.yenisafak.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.