Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκλητικός Ερντογάν για Αγία Σοφία: Το άνοιγμα της ως τζαμί όνειρο των γενεών, και μεγάλη πρόκληση στην παγκόσμια κηδεμονία

  Νέες προκλήσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αναφορές στην Αγία Σοφία κατά την διάρκεια εκδήλωσης-υπερπαραγωγής στην Άγκυρα με την ο...

 



Νέες προκλήσεις από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αναφορές στην Αγία Σοφία κατά την διάρκεια εκδήλωσης-υπερπαραγωγής στην Άγκυρα με την ονομασία «Αιώνας της Τουρκίας», την οποία διοργάνωσε το κόμμα του, το AKP.

Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ότι η μετατροπή της σε τζαμί ήταν ένα όνειρο γενεών όπως αρμόζει στον πορθητή Μωμάμεθ.



Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμη, ότι η μετατροπή της Αγίας Σοφίας είναι μια μεγάλη πρόκληση ενάντια στην παγκόσμια κηδεμονία:

«Τα πιόνια που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτούς τους βρώμικους υπολογισμούς δεν έλειψαν ποτέ. Υπήρχαν χθες υπάρχουν και σήμερα, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ακόμη και το γεγονός ότι ανοίξαμε ξανά την Αγία Σοφία, το όνειρο των γενεών, ως τζαμί όπως αρμόζει τον πορθητή Μωάμεθ , είναι μια μεγάλη πρόκληση ενάντια στην παγκόσμια κηδεμονία», δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ο Τούρκος Πρόεδρος έπαιξε και με το αντιιμπεριλιστικό κοινό του, όπως συνηθίζει: «Τα σχέδια των ιμπεριαλιστών για τη χώρα μας δεν έλειψαν ποτέ. Τα πιόνια που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτούς τους βρώμικους υπολογισμούς δεν έλειψαν ποτέ, υπήρχαν χθες υπάρχουν και σήμερα» ανέφερε χαρακτηριστικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.