Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά - Τα Γερμανικά άρματα μάχης πάνε στα σύνορα με την Τουρκία

   Τα τουρκικά ΜΜΕ σχολιάζουν τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, αναφέροντας ...

  



Τα τουρκικά ΜΜΕ σχολιάζουν τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά».

Παράλληλα, κάποιες από τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο Τουρκικός Τύπος για να σχολιάσει τη συνάντηση είναι: «Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως τα γερμανικά τεθωρακισμένα θα μεταφερθούν στα σύνορα με την Τουρκία», «Σκανδαλώδεις δηλώσεις από τον Μητσοτάκη για την Τουρκία».

Συγκεκριμένα. η Hurriyet έγραψε τα εξής: «Σκανδαλώδεις δηλώσεις από τον Μητσοτάκη για την Τουρκία. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ισχυρίστηκε πως ο Ερντογάν δηλητηριάζει τον λαό του με ψέματα και πως τα νησιά δεν αποτελούν απειλή για την Τουρκία».

Σε παρόμοιο ύφος, η Sabah υποστήριξε: «Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Κατηγόρησε την Τουρκία στη Γερμανία. Ο Γερμανός Καγκελάριος τους υποστήριξε».

Από τη μεριά της, η Milliyet έγραψε: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Τα Γερμανικά άρματα μάχης πάνε στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως τα γερμανικά τεθωρακισμένα θα μεταφερθούν στα σύνορα με την Τουρκία καθώς όπως δήλωσε εκεί είναι απαραίτητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.