Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο παραλήρημα Τσελίκ: Αν μπείτε σε επιθετική στάση, θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ... Επίθεση και στον Α/ΓΕΕΘΑ!

  Ο Ομέρ Τσελίκ επιδόθηκε σε ένα νέο παραλήρημα, καθώς ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να προκαλέσει επιθετικά την Τουρκία, αλλιώς τότε θα ...

 



Ο Ομέρ Τσελίκ επιδόθηκε σε ένα νέο παραλήρημα, καθώς ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να προκαλέσει επιθετικά την Τουρκία, αλλιώς τότε θα γίνει πράξη η φράση «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος τουρκικού κόμματος, ανέφερε πως «πρέπει να προκαλεί ανησυχία στην Ελλάδα που έχουν έναν αρχηχό ΓΕΕΘΑ που μιλάει με τέτοια ψυχολογία εφήβου και κάνει παιδικές δηλώσεις. Όσοι όμως στην Ελλάδα αναλαμβάνουν τα καθήκοντα του υπουργού Άμυνας η του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, δεν έχουν το βάρος να σηκώσουν τις ευθύνες που απαιτούν οι παγκόσμιες περιστάσεις. Απευθύνονται και κάνουν σοου για να ικανοποιήσουν το ακροδεξιό κοινό».

Επίσης, σημείωσε ότι «είναι παράνομη η στρατιωτικοποίηση των νησιών και είναι ενάντια στις Συνθήκες. Κάποιοι πάνε εκεί και ανάβουν ψησταριές, άλλοι κάνουν δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας και η αντιπολίτευση στην Ελλάδα λέει “μετατρέψατε την Ελλάδα σε στρατιωτική βάση άλλων χωρών”».

«Λες και η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήρθε να ιδιωτικοποιήσει την Ελλάδα. Μιλάει σαν κυβερνήτης μια πολιτείας άλλων χωρών, και ο αρχηγός ΓEΕΘΑ της Ελλάδα μιλάει σαν σερίφης μιας πολιτείας άλλων χωρών. Αν σταματήσουν να στρατιωτικοποιούν τα νησιά που έχουν αποστρατιωτικοποιημένο καθεστώς, αν σταματήσουν να παρενοχλούν τα μαχητικά μας και αν πάψουν την προσέγγιση τους να μετατρέψουν το Αιγαίο σε ελληνική λίμνη, θα μειωθεί η ένταση», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Λένε πως βασίζονται στις δυτικές χώρες, λένε πως αγοράζουν τεθωρακισμένα οχήματα, όπλα, μαχητικά και συμπεριφέρονται με εχθρικό τρόπο εναντίον της Τουρκίας. Ας κοιτάξουν την ιστορία τους με την Τουρκία. Αν μπείτε σε επιθετική στάση απέναντι μας και όταν προσπαθείτε να δείξετε επιθετική συμπεριφορά, τότε θα αλλάξει το “λογισμικό” και θα ξεκινήσει αυτό του “θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ”», είπε στη συνέχεια της τοποθέτησης του, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.