Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συγκλονιστικό βίντεο: Αγριότητες των τούρκων σε μετανάστες στην άλλη πλευρά του Έβρου...

  Εβρος: Συγκλονιστικό βίντεο αποκαλύπτει την τουρκική θηριωδία κατά μεταναστών με τα ουρλιαχτά τους να προκαλούν ανατριχίλα Τα βασανιστήρι...

 



Εβρος: Συγκλονιστικό βίντεο αποκαλύπτει την τουρκική θηριωδία κατά μεταναστών με τα ουρλιαχτά τους να προκαλούν ανατριχίλα

Τα βασανιστήρια των τουρκικών αρχών σε μετανάστες στα σύνορα αποκαλύπτει βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο των social media.



Σε αυτό αποτυπώνεται η θηριωδία των τουρκικών αρχών με τους μετανάστες να βρίσκονται ξαπλωμένοι στο έδαφος υπό τις απειλές των ενστόλων που δεν διστάζουν να κακομεταχειριστούν γυναίκα που μετακινήθηκε. Στο ίδιο βίντεο, ένας άνδρας μετανάστης κρατά αγκαλιά του το παιδί του για να το προστατέψει.

Δείτε το βίντεο:

Σε δεύτερο βίντεο αποτυπώνονται τα όσα κατέγραψε κάμερα με τους μετανάστες που πρόσφατα εντοπίστηκαν στον Έβρο να βρίσκονται στην άλλη όχθη του ποταμού και να απευθύνονται στις ελληνικές αρχές καλώντας τους να τους περισυλλέξουν. Τονίζουν μάλιστα με νόημα πως έχουν ήδη ενημερώσει την αστυνομία αλλά και οργάνωση.

«Είμαστε από τη Συρία. Πολλές γυναίκες και παιδιά. Είμαστε ακριβώς 94» ακούγεται να λέει μια γυναίκα επικαλούμενη μια οργάνωση η οποία φέρεται να έχει προστρέξει για τη διάσωσή τους.

Από το βίντεο γίνεται ξεκάθαρο πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν δεχθεί σαφείς οδηγίες για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.