Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρώσοι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν Ουκρανό μουσικό επειδή... αρνήθηκε να παίξει σε συναυλία

  Αδιανόητες καταστάσεις φρίκης και βαρβαρότητας έρχονται στο φως όσο βαθαίνει η πολεμική κρίση στην Ουκρανία. Μετά τις θηριωδίες σε σειρά ...

 



Αδιανόητες καταστάσεις φρίκης και βαρβαρότητας έρχονται στο φως όσο βαθαίνει η πολεμική κρίση στην Ουκρανία. Μετά τις θηριωδίες σε σειρά πόλεων, αποκαλύφθηκε ότι τελέστηκε ένα στυγερό έγκλημα στην κατεχόμενη Χερσώνα.



Ρώσοι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν Ουκρανό μουσικό στο σπίτι του, επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει σε συναυλία στη Χερσώνα, σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού στο Κίεβο.

Ο μαέστρος Γιούρι Κερπατένκο αρνήθηκε, ειδικότερα, να συμμετάσχει σε συναυλία, μέσω της οποίας οι κατακτητές ήθελαν να επιδείξουν τη... βελτίωση της ζωής στη Χερσώνα.

Όπως αναφέρει ο Gurdian, στη συναυλία της 1ης Οκτωβρίου ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει η ορχήστρα μουσικής δωματίου Gileya, της οποίας ο Κερπατένκο ήταν ο πρώτος μαέστρος, αλλά «αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεργαστεί με τους κατακτητές».

------------------------------------------


Μουσικοί από όλο τον κόσμο καταδίκασαν τις ενέργειες της Ρωσίας.

Οι ενέργειες των Ρώσων είναι «καθαρή γενοκτονία», τόνισε με ο μαέστρος Semyon Bychkov από το Παρίσι.

«Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μιλάμε για την ανωτερότητα του ρωσικού πολιτισμού, τον ανθρωπισμό του. Και εδώ δολοφόνησαν κάποιον που στην πραγματικότητα φέρνει ομορφιά στις ζωές των ανθρώπων. Είναι αρρωστημένο», πρόσθεσε ο ίδιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.