Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός – Μίχος μέσα από τη φυλακή: «Θα μείνει η αλήθεια των δικών μου ισχυρισμών»

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό, ο προφυλακισμένος Ηλία...





Την ώρα που ολόκληρη η χώρα συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης στον Κολωνό, ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος, επιμένει στα όσα υποστηρίζει: Δεν εξέδιδε το παιδί και… ό,τι έγινε, έγινε με τη θέληση του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Debater ο Ηλίας Μίχος από τις φυλακές Γρεβενών, δεν έχει καμία επικοινωνία με την πρώην σύζυγο και το γιο του. Ο ίδιος έχει προσπαθήσει πολλές φορές να τους τηλεφωνήσει. «Το καταλαβαίνω είναι δύσκολο να έρθουν εδώ που είμαι, αλλά ούτε ένα τηλέφωνο;» λέει ο 53χρονος.

Ο ίδιος, υποστηρίζει ότι δεν έχει καλή διάθεση. «Περιμένω να δω τι θα προκύψει με όλο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στις αστυνομικές αρχές. Θα μείνει η αλήθεια των δικών μου ισχυρισμών. Αυτά που δήλωσα εξ αρχής. Δεν εξέδιδα ποτέ τη 12χρονη. Ότι έγινε, έγινε με τη θέληση της» λέει.

Για την μητέρα της 12χρονης τονίζει: «Περίμενα ότι θα συλληφθεί η μητέρα της. Από την πρώτη στιγμή είχα πει στην ανακρίτρια να εξετάσουν τον ρόλο της μητέρας. Δεν ξέρω αν υπάρχει κύκλωμα μαστροπείας, εγώ δεν έχω καμία συμμετοχή».

Για τις συνθήκες κράτησής του, ο Ηλίας Μίχος λέει: «Δεν είμαι απομονωμένος και δεν έχω ξεχωριστή μεταχείριση στη φυλακή. Προαυλίζομαι και με άλλα άτομα. Δεν είμαι μόνος μου στο κελί μου». Πηγή: debater

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.