Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκικό ερευνητικό νότια της Κρήτης οδηγεί σε ΠΟΛΕΜΟ Ελλάδος - τουρκίας, λέει ο Στρατηγός ε.α. Γιάννης Μπαλτζώης

Σε πόλεμο Ελλάδας, Τουρκίας θα οδηγήσει Τουρκικό ερευνητικό Νότια της Κρήτης τονίζει ο Στρατηγός ε.α και πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Γιάννης Μπαλτζ...





Σε πόλεμο Ελλάδας, Τουρκίας θα οδηγήσει Τουρκικό ερευνητικό Νότια της Κρήτης τονίζει ο Στρατηγός ε.α και πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Γιάννης Μπαλτζώης. Ας το ακούσουν οι σύμμαχοι και οι δήθεν σύμμαχοι και ας αποφασίσουν τι θα κάνουν



Προσφέροντας ουσιαστικά υπηρεσία στην χώρα μας, ο Στρατηγός τονίζει ότι δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτή παρουσία Τουρκικού ερευνητικού στα όρια του παράνομου και ανιστόρητου Τουρκολιβυκού μνημονίου.

Η Ελληνική διπλωματία δεν έπραξε τα δέοντα για την Λιβύη δηλώνει ο Στρατηγός. Μετά την επίσκεψη του Στρατάρχη Χαφτάρ είχαμε αντιδράσεις και γραπτά κείμενα εναντίον της προσέγγισης.. από το γνωστό ινστιτούτο αν μου επιτρέπεται να πω, για την διακοπή των συνομιλιών με τον Χαφτάρ και τώρα το πληρώνουμε.

------------------------------------------


Δεν μπορεί να ανεχθεί η Ελλάδα την επικυριαρχία της Τουρκίας σε Ελληνικό έδαφος ή ύδατα τονίζει ο Κύριος Μπαλτζώης και η χώρα μας, δεν θέλει, αλλά πρέπει να πάει σε πόλεμο με την Τουρκία αν η Τουρκία πάει σε γεώτρηση στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας, στην Κρήτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.