Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτοί μας απειλούν... ΒΙΝΤΕΟ - Δεκαπέντε Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από σχεδόν άοπλους Κούρδους μέσα σε τρεις ημέρες

Αλήθεια και καθεστώς Ερντογάν το οποίο απειλεί τόσο ξεδιάντροπα την Ελλάδα, δεν συμβαδίζουν μαζί, αφού οι Κούρδοι σκοτώνουν με εκρηκτικό ρυ...



Αλήθεια και καθεστώς Ερντογάν το οποίο απειλεί τόσο ξεδιάντροπα την Ελλάδα, δεν συμβαδίζουν μαζί, αφού οι Κούρδοι σκοτώνουν με εκρηκτικό ρυθμό Τούρκους στρατιώτες, ενώ τα βίντεο με παλαιότερες και νέες επιθέσεις των κουρδικών δυνάμεων πολλαπλασιάζονται.

Βίντεο από επίθεση Κούρδων στις 22 Αυγούστου 2022, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 4 Τούρκων στρατιωτών δημοσιοποίησε σήμερα 29 Οκτωβρίου 2022, κουρδικό ΜΜΕ.

Μόνο σήμερα, Κούρδοι αντάρτες ανακοίνωσαν ότι δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικών επιχειρήσεων κατά των τουρκικών δυνάμεων.

Το Κέντρο Επικοινωνίας Τύπου του HPG ανακοίνωσε ότι δύο Τούρκοι εισβολείς εξοντώθηκαν σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 28 και 29 Οκτωβρίου από μονάδες Κούρδων ανταρτών στην περιοχή Ζαπ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Κούρδοι επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά σε Çemço στις 07:40 της 28ης Οκτωβρίου και στη 01:00 της 29ης Οκτωβρίου.


Στην περιοχή Xakurke, στις 28 Οκτωβρίου, στις 11:30, τα τουρκικά στρατεύματα χτυπήθηκαν με βαρέα όπλα από τις δυνάμεις των Κούρδων ανταρτών στην περιοχή Girê.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.