Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέες εκρήξεις στο Κίεβο... Χωρίς νερό και ρεύμα... Πυραυλικές επιθέσεις παντού!

  Καθώς η Ρωσία παίζει “βρώμικο” παιχνίδι με τα σιτηρά, αποχωρώντας από τη συμφωνία για τη μεταφορά τους μέσω της Μαύρης Θάλασσας, εντείνει ...

 



Καθώς η Ρωσία παίζει “βρώμικο” παιχνίδι με τα σιτηρά, αποχωρώντας από τη συμφωνία για τη μεταφορά τους μέσω της Μαύρης Θάλασσας, εντείνει τις επιθέσεις στο Κίεβο κι άλλες πόλεις της Ουκρανίας, για να πιέσει ακόμη περισσότερο τους Ουκρανούς.



Νωρίς το πρωί της Δευτέρας (31.10.2022) σειρά εκρήξεων συγκλόνισαν την πρωτεύουσα της Ουκρανίας με τις αναφορές στα social media να αναφέρουν τουλάχιστον 10 εκρήξεις στο Κίεβο, ενώ οι περιφερειακές αρχές στο βόρειο, το ανατολικό και το κεντρικό τμήμα της χώρας έκαναν λόγο για πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας.

Από την ημέρα που χτυπήθηκε η γέφυρα Κερτς στην Κριμαία, η Ρωσία έχει αυξήσεις τις επιθέσεις της, με στόχο ενεργειακές υποδοχές προκειμένου να κάνει τον χειμώνα που έρχεται πιο βαρύ για τους Ουκρανούς.

Καπνός φαινόταν να υψώνεται πάνω από το Κίεβο έπειτα από περίπου 10 εκρήξεις, σύμφωνα με το Reuters. Όπως δήλωσαν δημοσιογράφοι του AFP, ακούστηκαν πέντε εκρήξεις στην ουκρανική πρωτεύουσα από τις 08:00 ως τις 08:20.


Σύμφωνα με Ουκρανούς δημοσιογράφους και πολίτες, οι σειρήνες στο Κίεβο και άλλες περιοχές της Ουκρανίας άρχισαν να ηχούν από τις 07:00 το πρωί.

  Αποτέλεσμα της νέας επίθεσης στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας ήταν να μείνει η πόλη χωρίς νερό και ρεύμα.

 
Στο μεταξύ ο Ίχορ Τερέχοβ, δήμαρχος του Χαρκόβου, δήλωσε ότι η πόλη έχει πληγεί από δύο πυραύλους που στοχοθέτησαν τις εγκαταστάσεις κρίσιμης υποδομής.

Η Ρωσία έχει αυξήσει τις αεροπορικές της επιθέσεις εναντίον της Ουκρανίας τις τελευταίες εβδομάδες, αφού κατηγόρησε το Κίεβο για την έκρηξη που προκάλεσε ζημιές στη γέφυρα της Κριμαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.