Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλέξης Κούγιας: Του προτάθηκε να αναλάβει τον Ηλία Μίχο – «Και να μην είχα να φάω δεν θα αναλάμβανα την υπόθεση»

   Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρόνων, ...

  



Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε και εξέδιδε ένα κοριτσάκι μόλις 12 χρόνων, έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Το να βρει δικηγόρο που θα αναλάμβανε την υπόθεσή του, δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τον 53χρονο.



Ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος αναλαμβάνει μεγάλες και σημαντικές υποθέσεις, έχει αποκαλύψει ότι του προτάθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του Ηλία Μίχου, ωστόσο αυτό, όπως δήλωσε, είναι κάτι που δεν θα έκανε ποτέ ακόμα και να μην είχε να φάει.

«Όπως είναι γνωστό γιατί δημοσιοποιήθηκε, προσκλήθηκα να αναλάβω την υπόθεση. Έχω αναλάβει δύσκολες υποθέσεις και το κριτήριο για εμένα ήταν η προσωπικότητα αυτού που αναλάμβανα. Όταν όμως πληροφορήθηκα ότι αυτό το δυστυχισμένο πλασματάκι το οποίο δυστυχώς, κάποιοι ασυνείδητοι συνάδελφοί σας έχουν εκθέσει, δημοσιοποιώντας διαλόγους που δεν γνωρίζουμε με τους φερόμενους ως πελάτες του, είναι μόλις ύψους ενός μέτρου και εντελώς ασθενικό και φαίνεται καθαρά η ηλικία του και είναι και η σωματοδομή του τέτοια που για ερωτοτροπήσει κάποιος μαζί του, πρέπει να είναι ένας ακραίως διεστραμμένος άνθρωπος. Και αυτό το πληροφορήθηκα χθες από παράγοντα της υποθέσεως. Καταλαβαίνετε τι ένιωσα… 


------------------------------------------

Για εμένα το κριτήριο δεν ήταν ποτέ τα χρήματα και τότε που δεν είχα. Ακόμα και να μην είχα να φάω δεν θα αναλάμβανα αυτή την υπόθεση ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέγεται, είναι θέμα δικών μου συστήματος ηθικών αξιών», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας σε δήλωσή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.