Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρωσική ομολογία για τα κατεχόμενα της Κύπρου: «Διαπραγματευόμαστε με την ΤΔΒΚ για να ανοίξουμε προξενείο»

Νέα «σφαλιάρα» ήρθε από την Ρωσία αφού ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Aleksandr Grushko ανακοίνωσε ότι βρίσκονται σε συνομιλίες με την πλευρά...





Νέα «σφαλιάρα» ήρθε από την Ρωσία αφού ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Aleksandr Grushko ανακοίνωσε ότι βρίσκονται σε συνομιλίες με την πλευρά του ψευδοκράτους για να ανοίξει ένα προξενείο για τους Ρώσους που ζουν στην περιοχή των κατεχομένων.

Συγκεκριμένα ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Aleksandr Grushko μίλησε σε δημοσιογράφους στο περιθώριο του Ευρασιατικού Οικονομικού Φόρουμ της Βερόνα. που πραγματοποιήθηκε στο Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Γκρούσκο δήλωσε ότι έχουν ξεκινήσει συνομιλίες με του ψευδοκράτους για να ανοίξουν προξενείο για Ρώσους που ζουν εκεί και είναι σίγουροι ότι θα καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα.

Ο Γκρούσκο υπογράμισε: «Είμαστε σε διαβουλεύσεις με τους Κύπριους συναδέλφους μας για μεγάλο χρονικό διάστημα και ως αποτέλεσμα των διαβουλεύσεών μας με την πλευρά της Βόρειας Κύπρου, έχουμε ανακοινώσει επίσημα ότι πρέπει να παρέχουμε όλες τις απαραίτητες προξενικές υπηρεσίες για τους Ρώσους που ζουν στο βορρά του νησιού.

Η διαδικασία αυτή είναι σε εξέλιξη. Είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσουμε με τις κυπριακές αρχές για αυτό το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.