Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απειλούν ξανά με τον ψευτοτυφώνα οι Τούρκοι – Έβγαλαν χάρτη που στοχεύει την Ελλάδα!

  Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το κρεσέντο τουρκικών προκλήσεων και εμπρηστικών δηλώσεων από αξιωματούχους της Άγκυρας. Δεν πέρασαν καλά-κ...

 



Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το κρεσέντο τουρκικών προκλήσεων και εμπρηστικών δηλώσεων από αξιωματούχους της Άγκυρας.

Δεν πέρασαν καλά-καλά δέκα ημέρες από την δοκιμή του τουρκικού βαλλιστικού πυραύλου TAYFUN και ήδη οι απειλές στα τουρκικά ΜΜΕ έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με χάρτες που έχουν δημοσιευτεί, φαίνεται πως στόχος είναι μόνο η Ελλάδα!

«O πύραυλος που εκτοξεύσαμε έχει εμβέλεια μεγαλύτερη των 280 χιλιομέτρων. Πάντα λέμε 280+. Ο πρόεδρος μας το είπε ιδιαίτερα σωστά. Ο πύραυλος της Roketsan είναι τακτικός υπερηχητικός βαλλιστικός πύραυλος. Eδώ έχει σημασία ο χρόνος πτήσης αυτού του πυραύλους.

Διότι τα 561 χιλιόμετρα τα έχει διανυσει σε 487 δευτερόλεπτα. Εμείς ως τακτική κοιτάζουμε σε αυτό ακριβώς το σημείο. Δηλαδή σε 8 λεπτά. Κάποιοι άρχισαν να τον συγκρίνουν με τον Sarmat, όμως εκείνος ο πύραυλος είναι μεγαλύτερος.

Σημασία όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας έχουν την ικανότητα της κατασκευής του βαλλιστικού πυραύλου αυτό έχει σημασία. Κοιτάζουμε την ταχύτητα τους που είναι υπερηχητική» δήλωσε ο ταξίαρχος ε.α. Εσάρ Αρσλάν στο A Haber.

Από τη μεριά της, η Αθήνα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την κατάσταση, με το ελληνικό «αντίδοτο» στο νέο τουρκικό βαλλιστικό πύραυλο Tayfun να ακούει στα ονόματα των Patriot, S-300 και ATACMS.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.