Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έξαλλοι οι Τούρκοι με τις δηλώσεις Μητσοτάκη-Σολτς - «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά»

    Σε παροξυσμό βρίσκονται τα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Όλαφ Σολτς Δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, μετά την...

   



Σε παροξυσμό βρίσκονται τα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Όλαφ Σολτς

Δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ, μετά την επίσκεψη του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς στην Αθήνα και τις κοινές δηλώσεις του με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, φάνηκαν ιδιαίτερα ενοχλημένα.

Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές, ΜΜΕ της Τουρκίας επιτέθηκαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «σκανδαλώδεις δηλώσεις» και λέγοντας ότι «η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά».

Τι γράφουν τουρκικά ΜΜΕ για τις δηλώσεις Μητσοτάκη-Σολτς στην Αθήνα

Ειδικότερα, η Hurriyet έγραψε: «Σκανδαλώδεις δηλώσεις από τον Μητσοτάκη για την Τουρκία. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ισχυρίστηκε πως ο Ερντογάν δηλητηριάζει τον λαό του με ψέματα και πως τα νησιά δεν αποτελούν απειλή για την Τουρκία.»

Σε παρόμοιο ύφος, η Sabah ανέφερε: «Η Ελλάδα επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Κατηγόρησε την Τουρκία στη Γερμανία. Ο Γερμανός Καγκελάριος τους υποστήριξε.»

Από τη μεριά της, η Milliyet έγραψε: «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Τα Γερμανικά άρματα μάχης πάνε στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως τα γερμανικά τεθωρακισμένα θα μεταφερθούν στα σύνορα με την Τουρκία καθώς όπως δήλωσε εκεί είναι απαραίτητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.