Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνός-ΠΟΕΔΗΝ: Δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο εργαζόμενος του νοσοκομείου Μεταξά – Πληρώνεται ακόμα

  Ο διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, δεν ...

 



Ο διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά, που συνελήφθη και προφυλακίστηκε για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, δεν έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της ΠΟΕΔΗΝ, το νοσοκομείο δεν έχει εκτελέσει ακόμη την εντολή που έδωσε ο υπουργός Υγείας για την διαθεσιμότητα του 36χρονου, από τις 16 Οκτωβρίου. «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν διαδικασίες. Όμως εδώ έπρεπε να τρέξουν ακαριαία», τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ.

Επιπλέον, ο προφυλακισμένος βιαστής της 12χρονης στις 27 Οκτωβρίου προπληρώθηκε ολόκληρο το 15νθήμερο του Νοεμβρίου.

«Ο μισθός του είναι 740 ευρώ το μήνα και έλαβε 370 ευρώ ολόκληρο το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου. Ενώ θα έπρεπε από τις 16 Οκτωβρίου που έδωσε εντολή ο υπουργός να βγει σε διαθεσιμότητα και να προλάβουν με κάθε τρόπο να προσαρμόσουν την μισθοδοσία του. Επίσης κάθε ημέρα η υπηρεσία του δηλώνει ότι είναι απών από το πρόγραμμα εργασίας, ακόμη και σήμερα που είναι στη φυλακή και όχι σε διαθεσιμότητα, αφού δεν έχει έγγραφη ενημέρωση» σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ υπογραμμίζει την ανάγκη να κινηθεί άμεσα η διαδικασία απόλυσης για τον 36χρονο. «Άκου απών από την υπηρεσία του ο βιαστής! Και να πληρώνεται και την μισθοδοσία του Νοεμβρίου! Φυσικά όχι από σκοπιμότητα, αλλά από γραφειοκρατία», τονίζει.

Τα στοιχεία της ταυτότητας του 36χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στις 27 Οκτωβρίου. Πρόκειται για τον Νικόλαο Κοντάρη του Ιωάννη και της Ζωής, γεννηθέντα την 5-11-1986 στον Πειραιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.