Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψάχνουν βιαστή κατά συρροή στο Παλαιό Φάληρο – Νέα καταγγελία για τον άνδρα με το τατουάζ

Συναγερμός έχει σημάνει στα νότια προάστια για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου άρπαξε μια 34χρο...





Συναγερμός έχει σημάνει στα νότια προάστια για τον εντοπισμό άγνωστου άνδρα ο οποίος τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου άρπαξε μια 34χρονη από τη στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο, και όπως κατήγγειλε η ίδια την οδήγησε σε πάρκο της περιοχής και τη βίασε με την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άνδρας αποπειράθηκε πάλι στο Παλαιό Φάληρο, με διαφορά λίγων ωρών, να βιάσει και άλλη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει να εντοπίσουν και να οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης τον δράστη συλλέγουν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής αλλά και από τις καταθέσεις του θύματος αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, είναι περίπου 40 ετών, εύσωμος, έχει ανάστημα 1,65 – 1,70 εκ. και έχει καστανά μαλλιά. Έχει τατουάζ στο δεξί του χέρι και την στιγμή που προέβη στις ανατριχιαστικές αυτές πράξεις φορούσε μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο στενό τζιν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.