Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός – Κρήτη: Ένας άνδρας νεκρός στο Ηράκλειο, παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του – Πληροφορίες για τρεις αγνοούμενους

  Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε δρόμο στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ...

 



Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά σε δρόμο στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ η κακοκαιρία συνεχίζει να σφυροκοπά από το βράδυ της Παρασκευής όλο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο άνδρας φαίνεται να εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του όταν προσπάθησε να περάσει από πλημμυρισμένο δρόμο εν μέσω κακοκαιρίας.

Το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρει τραγικό θάνατο. Πληροφορίες αναφέρουν πως το αυτοκίνητό του σφήνωσε στο κανάλι του αντιπλημμυρικού έργου, που πραγματοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ακόμη ένας άνθρωπος φαίνεται να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Όπως αναφέρει το cretapost, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι αγνοούνται σε δύο διαφορετικά συμβάντα τόσο στην Αγία Πελαγία και όσο και στη Λυγαριά με την Πυροσβεστική να τους αναζητά. Σημειώνεται ότι πρόκειται για τρία άτομα τα οποία ενδεχομένως να έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά της βροχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.