Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα σύλληψη 33χρονου για τον βιασμό της 12χρονης... Δεν έδωσε σημασία στην ηλικία της λέει...

  Στον ανακριτή μεταφέρθηκε ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για έναν 33χρονο με τα αρχικά Α.Λ. ,...

 




Στον ανακριτή μεταφέρθηκε ο 33χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό. Πρόκειται για έναν 33χρονο με τα αρχικά Α.Λ. , ο οποίος φέρεται να συναντήθηκε με την 12χρονη τέσσερις φορές.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε να καταθέσει έπειτα από αίτημα των Αρχών και συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 33χρονος ταυτοποιήθηκε μέσω της εφαρμογής blindchat, όπου συνομιλούσε με την 12χρονη, όμως τον αναγνώρισε και το ίδιο το παιδί. Οι αξιωματικοί του Ανηλίκων έχουν δείξει φωτογραφίες στην 12χρονη και θα συνεχίσουν να δείχνουν, κάθε φορά που ταυτοποιούν κάποιον δράστη, ενώ το κορίτσι έχει ήδη αποκαλύψει στις Αρχές ορισμένα ονόματα που γνώριζε.

Ο 33χρονος εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία με είδη ζαχαροπλαστικής. Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι μιλώντας στους αξιωματικούς της Ασφάλειας παραδέχθηκε τις πράξεις του, υποστηρίζοντας μάλιστα προκλητικά ότι δεν έδωσε και μεγάλη σημασία στην ηλικία. Όπως φέρεται να είπε, μέσω της εφαρμογής είχε συστηθεί ως 17χρονη, όμως όταν την είδε κατάλαβε πως ήταν μικρότερη. Ωστόσο, δεν έδωσε σημασία.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί από το Ανηλίκων πήγαν στον Παίδων, όπου είχαν μεταφερθεί τα αδέλφια της 12χρονης. Αρμόδιες πηγές σημειώνουν ότι τα παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Είναι πολύ στεναχωρημένα και ζητούν να επιστρέψουν στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.