Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δυτική Αχαΐα: Αλλοδαπός επιδειξίας άρπαξε ανυποψίαστη γυναίκα από το λαιμό

   Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινότητα των Μποντεΐκων στη Δυτική Αχαΐα, όταν ένας 21χρονος αλλοδαπός «παρενόχλησε» με αποτρόπαιο τρ...

  



Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινότητα των Μποντεΐκων στη Δυτική Αχαΐα, όταν ένας 21χρονος αλλοδαπός «παρενόχλησε» με αποτρόπαιο τρόπο τους συμπολίτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός άνδρας, αρχικά, μπήκε σε ένα κατάστημα, στο οποίο βρισκόταν μια γυναίκα και κατέβασε ξαφνικά το παντελόνι του, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα!

Στη συνέχεια, ο νεαρός επιδειξίας έφυγε από το κατάστημα και, καθώς περπατούσε στο δρόμο έτυχε να περνά από μία στάση λεωφορείου, όπου περίμενε για το επόμενο δρομολόγιο μια ακόμη γυναίκα, την οποία άρπαξε -για ανεξήγητο λόγο- από το λαιμό.

Αφού, όμως, έφυγε από το σημείο, η δράση του δεν σταμάτησε... Πήγε σε σπίτι ενός άνδρα και προσπάθησε να μπει μέσα χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει.

Για τα συμβάντα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Δυτικής Αχαΐας. Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση και οι κάτοικοι ζητούν την απέλασή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.