Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταδίωξη Αλγερινών ληστών σε Αττική Οδό και Μαρούσι – Μόλις είχαν… αδειάσει μονοκατοικία στην Παιανία

Φόβος και τρόμος είχε γίνει στα βόρεια προάστια της Αττικής ακόμη και στη Βοιωτία ένα δίδυμο Αλγερινών κακοποιών, οι οποίοι πραγματοποιούσα...





Φόβος και τρόμος είχε γίνει στα βόρεια προάστια της Αττικής ακόμη και στη Βοιωτία ένα δίδυμο Αλγερινών κακοποιών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες.

Η δράση τους, ωστόσο, έλαβε τέλος μετά από καταδίωξη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ξεκίνησε από την Παιανία και κατέληξε στο Μαρούσι.

Οι δύο Αλγερινοί παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα μονοκατοικίας στην περιοχή της Παιανίας αφαίρεσαν πλήθος αντικειμένων και διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, ωστόσο, στην Αττική Οδό εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τους κυνήγησαν και στο Μαρούσι τους εγκλώβισαν και τους πέρασαν χειροπέδες.

Ο λόγος για έναν 43χρονο κι έναν 34χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε από το Τ.Α. Αμαρουσίου δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και ληστεία, απείθεια και πλαστογραφία.

Κατόπιν σωματικής έρευνας και έρευνας στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, πλήθος κοσμημάτων, γυναικείων τσαντών και ρολογιών, σπαθί, τόξο και φαρέτρα με δέκα βέλη, νομίσματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Τα περισσότερα εξ’ αυτών είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα από τη μονοκατοικία στην περιοχή της Παιανίας, καθώς αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον ιδιοκτήτη τους.

Χτύπησαν ιδιοκτήτη σπιτιού που τους εντόπισε

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τ.Α. Αμαρουσίου, προέκυψε ότι τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2022, οι κατηγορούμενοι ενώθηκαν με σκοπό την τέλεση κλοπών από οικίες σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής και της Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, εξιχνιάστηκε περίπτωση ληστείας σε οικία, η οποία διαπράχθηκε τον μήνα Οκτώβριο στην περιοχή του Σχηματαρίου, όπου έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα και δεν δίστασαν να ασκήσουν βία προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πληθώρα κοσμημάτων, ρολογιών, ηλεκτρονικών συσκευών, τσαντών και γυαλιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Για την υπόθεση, τέλος, αναζητείται ακόμη ένας συνεργός τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.