Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος αρθρογράφος: Πίσω από τις κινήσεις της Ελλάδας κρύβονται οι ΗΠΑ, συνωμοτούν εναντίον μας

    Συνωμοσία εις βάρος της Τουρκίας βλέπει ο δημοσιογράφος της γειτονικής χώρας και συγγραφέας Χασμέτ Μπαμπάογλου με άρθρο του στην εφημερ...

   



Συνωμοσία εις βάρος της Τουρκίας βλέπει ο δημοσιογράφος της γειτονικής χώρας και συγγραφέας Χασμέτ Μπαμπάογλου με άρθρο του στην εφημερίδα Sabah, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι πίσω από την Ελλάδα και τις κινήσεις της, βρίσκονται οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως γράφει: «Η Τουρκία στη Θάλασσα των Νησιών (σ.σ. έτσι αποκαλεί το Αιγαίο) δεν αντιμετωπίζει την Ελλάδα αλλά τις ΗΠΑ, κάτι που συμβαίνει και στην άλλη πλευρά των συνόρων μας, στη Θράκη μας, προφανώς λόγω της αμερικανικής στρατιωτικής βάσης στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Αθήνα αναφέρουν πως η Ελλάδα θα αυξήσει τα χωρικά ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια στη Θάλασσα των Νησιών τις επόμενες ημέρες.

 Γράφεται πως η απόφαση αυτή θα ληφθεί πρώτα για τον χώρο της Κρήτης και μετά σταδιακά θα επεκταθεί. Πρόκειται για μία κίνηση που έχουμε δηλώσει σε κάθε ευκαιρία πως θα θεωρηθεί «αιτία πολέμου». Η Ελλάδα δεν το έκανε αυτό και δεν μπορούσε να το κάνει μέχρι σήμερα. Τώρα πάλι δεν μπορεί να το κάνει «από μόνη της», αλλά η κίνηση αυτή θα προέρχεται από τις ΗΠΑ και τη νέα πολιτική της δυτικής συμμαχίας».

Κατά τον ίδιο, τα νερά του Αρχιπελάγους «θερμαίνονται» με εντολή των ΗΠΑ, που καθορίζουν και τις κινήσεις της Ελλάδας. Μάλιστα δεν στρέφεται μονάχα εναντίον της παρούσας κυβέρνησης Μητσοτάκη αλλά και κατά της προηγούμενης υπό τον Αλέξη Τσίπρα που «αν και ήταν «αντιαμερικανική» στην θεωρία, στην πράξη «αμερικανοποίησε» την Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός, με την υψηλότερη αντιαμερικανική διάθεση μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, «αμερικανοποιήθηκε» άμεσα από την αριστερή κυβέρνηση. Αυτό συμβαίνει συνήθως από αριστερά – σοσιαλδημοκρατικά κόμματα που προσφέρονται».

------------------------------------------


Μάλιστα χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως «Ουκρανία 2» που μπορεί να οδηγήσει σε νέες συγκρούσεις στην περιοχή. Καταλήγει δε, προτείνοντας να κινηθεί η ‘Αγκυρα με τέτοιον τρόπο, ώστε να απαλλαγεί η Αθήνα από την εξάρτηση της Ουάσιγκτον.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.