Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών στην Αθήνα για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών

   Μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στην Αθήνα, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργ...

  



Μεγάλη επιχείρηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στην Αθήνα, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που διακινούσε παράτυπους μετανάστες,

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλάβει 9 άτομα, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί για συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση άλλοι 23 (συνολικά 33 άτομα). 

Τα μέλη της οργάνωσης παραλάμβαναν μετανάστες από τον Έβρο, σε συνεργασία με Τούρκους δουλέμπορους, και στη συνέχεια τους μετέφεραν στην ενδοχώρα, κυρίως σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

Στη συνέχεια, είτε τους μετέφεραν σε άλλες περιοχές της χώρας, είτε τους προωθούσαν σε ευρωπαΐκές πόλεις, τόσο από τη θάλασσα, όσο και από τα χερσαία σύνορα. Η εγκληματική οργάνωση, εκμεταλλευόμενη τους μετανάστες αποκόμιζε τεράστια χρηματικά ποσά.

------------------------------------------


Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται Τούρκοι υπήκοοι, Έλληνες και αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το παράνομο περιουσιακό όφελος της εγκληματικής οργάνωσης ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.