Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να το βοηθήσουμε... Υπουργός Σοϊλού: «Προσεύχομαι να επιτρέψει ο Αλλάχ να γίνω και εγώ μάρτυρας ! »

     Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού επισκέφτηκε την οικογένεια του αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τουρκοκρατούμενη περιοχή της Συρία...

    



Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού επισκέφτηκε την οικογένεια του αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τουρκοκρατούμενη περιοχή της Συρίας. Εκεί λοιπόν παρηγορώντας του συγγενείς είπε και τα εξής :

“Μακάρι να επιτρέψει ο Αλλάχ και σε μένα να γίνω μάρτυρας, αυτό προσεύχομαι. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του μάρτυρα μας. Η φωτιά καίει το μέρος που πέφτει . Ο πόνος είναι μεγάλος αλλά τώρα έγινε γείτονας στον Προφήτη Κύριο μας”

Πιο μεγάλο λ@μογιο από τον Σουλεϊμάν δεν πρέπει να υπάρχει στην κυβέρνηση του “αρουραίου”…. Αυτός που έχει φωτογραφηθεί με όλα τα λαμόγια της Τουρκίας, τώρα προσποιείται τον πιστό μουσουλμάνο….


------------------------------------------

Φανταστείτε να έλεγε κάτι ανάλογο ο ομόλογος του Σοϊλού ο Βορίδης... Τι θα γινόταν στην Ελλάδα... Στην τουρκία όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό. Κι αυτή είναι η μόνη διαφορά μας που έχει ένα πλεονέκτημα. Το διαρκές κλίμα στο εσωτερικό της. Εμείς πρέπει να σφυρίξουν οι σειρήνες για να πάρουμε μπρός κι αυτό πρέπει να αλλάξει...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.