Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κωνσταντίνος: Σπάνια έξοδος στο κέντρο της Αθήνας με την Άννα Μαρία και τις αδελφές του Σοφία και Ειρήνη

 Έκπληκτοι ήταν οι περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας την προηγούμενη εβδομάδα, όταν διαπίστωσαν ότι εκεί βρισκόταν και ο  βασιλιάς Κωνσταντίν...



 Έκπληκτοι ήταν οι περαστικοί στο κέντρο της Αθήνας την προηγούμενη εβδομάδα, όταν διαπίστωσαν ότι εκεί βρισκόταν και ο  βασιλιάς Κωνσταντίνος.



Μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, αλλά και τον κορωνοϊό που τον «χτύπησε» στις αρχές του 2022, οι ειδήσεις στα μέσα ενημέρωσης για τον  βασιλιά Κωνσταντίνο υπήρξαν μετρημένες στα δάχτυλα

Προ ολίγων ημερών, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος έκανε την έκπληξη, επισκεπτόμενος το κέντρο της Αθήνας μαζί με μέλη της οικογένειάς του για μια βόλτα στην «καρδιά της πρωτεύουσας.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, ο φωτογραφικός φακός του «Secret» των Παραπολιτικών απαθανάτισε τον βασιλιά Κωνσταντίνο σε γνωστό καφέ της Αθήνας.

Τον Κωνσταντίνο συνόδευαν η σύζυγός του, Άννα Μαρία, καθώς και οι αδελφές του, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας, Σοφία, και η Ειρήνη. Οι τέσσερίς τους απόλαυσαν τη βόλτα στην πρωτεύουσα, με τη βασιλική οικογένεια να αποχωρεί από το κεντρικό κατάστημα εστίασης, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστηµίου. Ο Κωνσταντίνος καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία.

Δείτε φωτογραφίες από τη βόλτα του Κωνσταντίνου στην Αθήνα

 


Φωτογραφία: Secret - Παραπολιτικά



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.